top of page

Runkosarjan viimeinen Pirkanmaan paikalliskamppailu Nokialla


Korisliigan runkosarjan 2018/19 viimeinen Pirkanmaan paikalliskamppailu nähdään lauantaina 6.4. Nokialla klo 17:00, kun BC Nokian vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö.


Sami Toiviaisen joukkueet ovat perinteisesti alkaneet loistamaan hänen toisella päävalmentajakaudellaan ja tämän kauden Pyrintö ei ole poikkeus. Tamperelaisten ryhmä on kärsinyt loukkaantumisista (jopa merkittävistä sellaisista), mutta kaikesta huolimatta pitelee kunniakkaasti sarjataulukon kolmannetta sijaa.


Maaliskuun lopussa Pyrintö pelasi hurjat neljä peliä seitsemään päivään, joista jokaisesta tuli tappio, mutta Punakone osoitti kuuluvansa mitalisuosikkeihin päihittämällä niukasti hallitsevan Suomen mestarin Karhu Basketin kotonaan 87-86 keskiviikkona.


Näädät taas jatkavat painimistaan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kobrat-tappio viime viikolla oli kolaus, mutta lapualaiset ovat ainakin vielä kahden voiton päässä Nokiasta.


– Paikalliskamppailu numero neljä edessä ja kaikki edelleen omissa käsissä, jos pudotuspelejä mietitään. Lähdetään taistelemaan sarjapisteitä Nokialle, Näätien päävalmentaja Tero Vasell kommentoi.


Pyrintö sai Karhua vastaan apuja sairastuvalta, kun pitkästä aikaa Antero Lehto (10,5/1,8/3,1) ja Lassi Kilpinen (3,5/1,6) palasivat kokoonpanoon. Suomalaispelaajista tamperelaisten kauden tähti on kuitenkin ollut Osku Heinonen (11,7/1,6), joka pistää ilmaan peliä kohti liki kuusi kolmosta 41,4% tarkkuudella.


Heinosen ja Lehdon lisäksi tamperelaisten vaarallisimmat hyökkäyspelaajat ovat vahvistusnelikko Jaylon Tate (15,3/2,4/4,8), Eron Harris (12,6/3,0), Kenneth Manigault (17,9/5,3) ja Kevin Johnson Jr. (11,8/11,2).


Lauantaina Pirkkalaistorilla pidetään Nokian Kiinteistöhuollon ja BC Nokian yhteinen megatapahtuma, jossa paikalla on miesten edustusjoukkueen pelaajia, joita voi mm. haastaa heittokisaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page