top of page
Mattila2.png

BC Nokian kausikortit kaudelle 2023/24 

Tervetuloa mukaan uuteen aikaan nokialaisessa koripalloilussa! Historiallinen muutos on tapahtunut, kun yli 40 vuotta palvellut Nokian palloiluhalli on nyt purettu. Nyt haluamme ylpeänä esitellä teille BC Nokian uuden kotiareenan: Harjuniityn liikuntahallin.

Haluamme sinut mukaan jännittävään matkaamme. Varmista oma paikkasi ja nauti Näätien runkosarjan kotiotteluista tilaamalla kausikorttisi nyt! Tule kokemaan huippuluokan koripalloa uudessa ympäristössä ja tue samalla paikallista huippu-urheilua.

KAUSIKORTTIEN HINNAT:

Katsomo
Aikuinen
Alennusryhmä
Nuoriso 7-16v.
A
220€
190€
150€
Alakulma
200€
180€
140€
B
260€
260€
260€
C
290€
290€
290€
D
260€
260€
260€
E
220€
190€
150€
F
170€
150€
120€
G
-
-
-

Kausikortti kattaa kaikki BC Nokian harjoitusottelut, runkosarjan ottelut, jatkosarjan ottelut sekä mahdolliset Suomen Cup -ottelut. Pääsyliput mahdollisiin pudotuspeleihin ovat saatavilla erikseen.

Varmista mieluisa istumapaikkasi koko kaudelle hankkimalla kausikortti. Yksittäisellä ottelulipulla voit osallistua tiettyyn otteluun ja valita istumapaikkasi vapaasti pääsylipun oikeuttaman katsomosektorin sisältä.

Heading 1

Kausikorttien tilauslomake BC Nokian kauden 2023/24 kotiotteluihin.
Kausikorttiluokka
Katsomo
Toimitustapa:
1280px-Korisliiga_logo.svg.png

Info

 

Kausikortin tilaaminen kaudelle 2023-24 on vaivatonta alla olevan lomakkeen avulla. Yksi tilaus kattaa yhden kausikortin. Jos tarvitset useampia kausikortteja, täytä lomake uudestaan tai ota yhteyttä toimiston henkilökuntaamme (sähköpostitse hanna.pirhonen@bcnokia.fi tai puh. 040 820 5900). 

Harjuniityn liikuntahallin katsomokartta on nähtävillä alla olevassa kuvassa, joka päivitetään säännöllisesti. Suosittelemme tarkastelemaan katsomokarttaa desktop-laitteella.

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen, saat paluuviestinä vahvistuksen varauksestasi. Voit valita kausikortin toimitustavan: joko noudon tai postituksen haluamaasi osoitteeseen. Kausikortin hinta laskutetaan tilauksen jälkeen ja kortit toimitetaan syyskuussa. On tärkeää huomata, että tilaus on sitova.

Mikäli haluat käyttää muita maksutapoja kuin lasku, kerro siitä lisätietokentässä. Meillä on käytössä erilaisia maksutapoja, kuten Smartum ja E-Passi. Voit myös suorittaa maksun käteisellä tai pankkikortilla noudon yhteydessä.

Tavoitteenamme on tehdä kausikortin tilaamisesta ja maksamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa.

Miksi hankkia kausikortti?

  • Vältyt jonottamiselta lipunmyynnissä

  • Optio paikasta pudotuspeleihin

  • Hintaetu verrattuna irtolippujen ostamiseen

Kiitos varauksestasi! Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi hetken kuluttua.

bottom of page