BC Nokia tiedotuskuvitus.jpeg

Kahron Ross

1995

180 cm

75 kg

Piskuinen, mutta vikkeläjalkainen takakentän taituri, jolta luonnistuu sekä pisteiden latominen että syöttöjen jakaminen. Kahron ehti alkukaudesta pelata muutaman ottelun Aleksi Koskisen valmentamassa Gmundenissa, Itävallassa.

#3

Antti Ahonen.jpg

Antti Ahonen

2001

198 cm

95 kg

Paljasjalkainen nokialainen, joka teki kesällä 2021 ensiesiintymisensä Suomen nuorisomaajoukkueissa, 20-vuotiaissa miehissä. Kyllä, vaikka takana on jo yli 70 Korisliiga-matsia, niin Anakonda lasketaan edelleen junioriksi.

#8

BC Nokia tiedotuskuvitus.jpeg

Steven Haney

1995

198 cm

90 kg

Kosovona kautta Ruotsiin, josta Puolan kautta Liettuaan. Sitten vielä Puolaan ja sitä kautta Nokialle. Neljättä kauttaan ammattilaisena pelaava Steven tuo Näätiin heittovoimaa kaaren takaa.

#13

Max Besselink.jpg

Max Besselink

2002

202 cm

87 kg

Huippulupaus, potentiaalia vaikka NBA:han asti. Maxille on asetettu monta leimaa, mutta tällä kaudella hän on yksi Näädistä. Vasta 19-vuotias teini, jolta sopii odottaa isoa roolia Nokialla. Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja donkkeja.

#33

Peetu Piirtola.jpg

Peetu Piirtola

2003

204 cm

89 kg

Tulikaste Korisliigaan on tehty onnistuneesti. Raamikas, 205-senttinen miehenalku kärkkyy jokaista näytönpaikkaa tulevalla kaudella.

#64

Antero.jpg

Antero Lehto

1984

185 cm

90 kg

Majuri Lehto, Nokialta. Kilpailija ja johtaja vailla vertaansa. Kansallisaarre, jonka pronssinen muotokuva toivottavasti ilahduttaa jälkipolvia vuosikymmenienkin päästä jossain päin Pirkanmaata.

#4

Matias Ojala.jpg

Matias Ojala

1989

199 cm

97 kg

Ehta koripalloammattilainen, esikuva Näätien nuorisokaartille. Luotettava, kokenut, esimerkillinen – myös veistoksellinen ja komea –  ovat adjektiiveja, jotka kuvaavat hyvin Matiasta.

#9

Hugo Boman.jpg

Hugo Boman

2002

195 cm

80 kg

The Fresh Prince of Tesoma, Hugo Boman. Älä anna pitkien raajojen hämätä, Hugo ei ole pelkkää potentiaalia ja urheilullisuutta, vaan taitoa ja kilpailijan luonnetta. Lopullinen läpimurto pääsarjatasolla on vielä edessä.

#18

Elias Sauramo.jpg

Elias Sauramo

2004

198 cm

82 kg

Kesällä 2019 Eliaksen summerin peitonnut voittoheitto Junior NBA -leirillä levisi pitkin somekanavia. Nyt kaksi vuotta myöhemmin, vielä lukioikäinen koululainen kärkkyy Korisliiga-debyyttiään.

#41

Tevaun Kokko.jpg

Tevaun Kokko

1995

180 cm

82 kg

Kanadansuomalainen Tevaun ensimmäisellä suomentunnillaan:
   
Kokko, kokoo koko kokko kokoon.
Koko kokkoko kokoon?
Koko kokko kokoon, Kokko.

#7

Veikka Hiekkataipale.jpg

Veikka Hiekkataipale

2003

187 cm

80 kg

Veikka täs moro. Nähään hallilla, mää on siä aina.

#11

Arnaldo Toro.jpg

Arnaldo Toro

1997

203 cm

108 kg

Puertoricolainen duunari, joukkueen sentteri. Yksi kolmesta Näätien ulkomaalaisvahvistuksesta, jonka ammattilaisuran ensiaskeleet tallataan Nokialla.

#22

BC Nokia tiedotuskuvitus.jpeg

Justin Pierce

1998

201 cm

95 kg

Pierce aloitti kuluvan kauden Saksan Pro A:ssa, jossa hän edusti Kirchheim Knightsia kolmen ottelun verran, josta hän siirtyi samalla sarjatasolla pelaavaan Panthers Schwenningeniin avoimella sopimuksella. Neuvottelujen jälkeen Pierce päätti tarrata BC Nokian tarjoamaan sopimukseen.

#44

Valmennus

Greg Gibson.png

Greg Gibson

Päävalmentaja

Kolminkertainen Suomen mestari, herrasmies vailla vertaa. Pääosin valmentaa stoalaisella tyyneydellä, mutta kyllä sieltä herrasmiehenkin verhon takaa paljastuu kiivas kilpailija.

Tommi Tatti.png

Tommi Tatti

Fysioterapeutti

Kovimmat jätkät nimeävät itse itsensä. Tommi on nimennyt itsensä Nokian Tiikeriksi. Fysioterapeutti, joka pitää huolen, että joukkue on kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti.

Tero Vasell.png

Tero Vasell

Valmentaja

Lempeä ja herttainen, varsinainen nallekarhu. Tero on erityisesti ansioitunut Näätien nuoremman kaartin kehittämisessä.

Jukka Schnabel.png

Jukka Schnabel

Huoltaja

Joukkueen monitoimimies, joka luuttuaa lattiat, teippaa, remontoi pukuhuoneen ja tarvittaessa varmaan menisi kentällekin ja upottaisi kolmosen. Jukan arvoa joukkueelle ei voi mitata rahassa.