Pelaajat

Daeshon Francis

1996

193 cm

95 kg

Kaksinkertainen NCAA:n kakkosdivisioonan Lone Star -konferenssin vuoden pelaaja, jolta löytyy ammattilaiskokemusta NBA G Leaguesta ja Luxemburgista. Häikäisevän urheilullinen pelaaja, joka ottaa yleisön haltuunsa. Yksi Korisliigan mustista hevosista.

#XX

Matias Ojala

1989

199 cm

97 kg

Tusinallisen Korisliiga-kauden veteraani, joka on kiertänyt maita ja mantuja, mutta löysi täksi kaudeksi kodin Nokialta. Päivästä toiseen Matu pistää sisimmäisen ja ulkoisen olemuksensa yhden asian eteen: joukkueen.

#XX

Antti Ahonen

2001

198 cm

95 kg

Nuori ja lupaava nokialaiskasvatti, joka ehti ihastuttaa otteillaan kevään 2019 pudotuspeleissä. Lopullinen läpimurto Korisliigassa on vielä tulevaisuudessa. Ehkä jo tänä kautena?

#8

Michael Besselink

1999

198 cm

93 kg

Michael Besselink NBA:n Basketball Without Borders -leirille ei kutsuta ihan ketä tahansa. Suurlupaus, jonka matkaa kohti tähtiä ovat hidastaneet loukkaantumiset. Parketilla Mike on korislinkkuveitsi, jolta löytyy työkalut mihin tahansa.

#24

Jeff Garrett

1994

201 cm

98 kg

Yhdysvaltojen pienten yliopistojen sarjan NAIA:n vuoden pelaaja, jolla on edessään toinen ammattilaiskausi vanhalla mantereella. Monipuolinen levypallohirmu, joka saapui Nokialle täytettyään hurjia tilastorivejä Luxemburgin kärkijoukkueessa.

#XX

Lauri Toivonen

1991

201 cm

101 kg

Vaikka Lauri on siviilikoulutukseltaan insinööri, niin koripalloparketilla hän häärää työliivit päällä ja pistää kätensä syvälle mutaan. Rouhija, joka tuo kaivattua puolustuspään osaamista Näätien raskaammalle pelaajaosastolle.

#XX

Lassi Nikkarinen

1997

188 cm

85 kg

Älä anna lapsenkasvoisen ulkomuodon hämätä. Kannelmäen kovimman jätkän jalkatyö näännyttää kovimmatkin pelinrakentajat ja toisessa päässä hän johtaa peliä kuin kolmekymppinen veteraani.

#13

Wes Washpun

1993

185 cm

80 kg

Iowalaisvahvistus, joka saapui Nokialle suoraan Latvian jättiläisestä Ventspilsistä. Atleettinen vasuri on upotellut keskimatkan kakkosia Euroopan huippusarjoissa ja hänen puolustuksensa pitää huolen, että vastustajan takakenttä näkee painajaisia hänestä vielä viikkojenkin jälkeen.

#XX

Antero Lehto

1984

185 cm

90 kg

Korisliiga-legenda, joka on jo rikkonut ennätyksiä ja tulee rikkomaan myös tulevaisuudessa. Majuri Lehto on joukkueen kokenut kehäkettu, jonka kilpailuhenkisyys ja johtajuus hakee vertaistaan.

#4

Hugo Boman

2002

195 cm

80 kg

Pitkänhuiskea ja potentiaalinen miehenalku, jolta löytyy silkinpehmeä pallonkäsittely ja armoton kolmosranne. Hugi on tykittänyt junnumatseissa aivan tolkuttomia pistemääriä ja on vain ajan kysymys, kun samoja otteita nähdään myös pääsarjatasolla.

#18

Valmennus

Greg Gibson

Päävalmentaja

Tommi Tatti

Fysioterapeutti

Tero Vasell

Valmentaja

Jukka Schnabel

Huoltaja

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.