top of page
Ei tulevia tapahtumia juuri nyt

Ottelukalenteri

Haluatko seurata ottelupäiviä vaivattomasti? Tilaa BC Nokian kaikki runkosarjaottelut suoraan omaan kalenteriisi! Tämä kätevä ratkaisu pitää sinut ajan tasalla, ja mahdolliset ottelumuutokset sekä jännittävät pudotuspelit päivittyvät kalenteriisi automaattisesti.

 

Ei enää huolta päivämääristä – tilaa kalenterimerkinnät helposti alla olevasta linkistä ja nauti koripallosta täysillä!

Harjuniityn liikuntahalli

BC Nokian kaikki runkosarjan kotiottelut pelataan Harjuniityn liikuntahallissa. Löydät BC Nokian kotihallin osoitteesta Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia.

Ovet aukeavat 1h ennen pelin alkua.

Harjuniitty.png

Saapuminen Harjuniittyyn ja pysäköinti

Saapuminen autolla: Harjuniityn liikuntahallin pihassa iso pysäköintipaikka pääovien välittömässä läheisyydessä. Parkkipaikalle pääsee ajamalla Lautamiehenkatua loppuun saakka. Pysäköinti on tapahtuma-asiakkaille maksuton.

 

 

Saapuminen linja-autolla: Harjuniityn liikuntahallille on mahdollista saapua Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoyhteyksillä. Linjat 70, 79A ja 79B ajavat liikuntahallin lähipysäkkien kautta. Ajoaika Nokian linja-autoasemalta on yhteydestä riippuen noin 10-15 minuuttia. 

Lähimmät pysäkit ovat "Urpolankatu" (pysäkkinumero 9310) ja "Harjuniitty" (pysäkkinumero 8598). Tarkista tarkat aikataulut ja reittiohjeet Nyssen Reittioppaasta.

Esteettömyys

Peleissämme Harjuniityn liikuntahallissa henkilökuntamme on sitoutunut auttamaan kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla. Pääoven välittömässä läheisyydessä on invalideille pysäköintipaikkoja. Ulko-ovilla on liuska sekä painikkeella aukeavat inva-ovet. Tiloissamme on muutamia pyörätuolipaikkoja. Pelitapahtumistamme löytyy inva-wc.

EU:n Vammaiskortti on nyt käytössä myös Suomessa. Me olemme mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. 

bottom of page