top of page
Ei tulevia tapahtumia juuri nyt

Ottelukalenteri

Pysy vaivattomasti perillä ottelupäivistä ja tilaa kaikki BC Nokian runkosarjaottelut suoraan omaan kalenteriisi. Tämä on helppo tapa ja mahdolliset ottelumuutokset sekä pudotuspelit päivittyvät kalenteriisi automaattisesti.

Voit tilata kalenterimerkinnät omaan kalenteriisi alapuolelta.

Nokian palloiluhalli

BC Nokian kaikki runkosarjan kotiottelut pelataan Nokian palloiluhallilla. BC Nokian kotihallin löydät osoitteesta Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia.

Käynti halliin yläovista.

Ovet aukeavat 1h ennen pelin alkua.

20200624_114056354_iOS_edited.jpg

Pysäköinti

Tontilla käynnissä olevat rakennustyöt rajoittavat pysäköintiä Nokian palloiluhallilla BC Nokian ottelutapahtumissa. Pelipäivinä lisäparkkitilaa on löydettävissä Nokianvirran ja Kankaantaan kouluilla, jotka sijaitsevat palloiluhallin läheisyydessä.

HUOM. Pysäköintikielto Kankaantaankadulla hallia vastapäätä on nykyään sallittu BC Nokian kotiotteluiden aikana (aikaisemmin pysäköinti Kankaantaankadulla hallia vastapäätä oli kielletty molemmilla puolilla katua kiellon osoittavilla merkeillä). Muussa kohtaa Kankaantaankadulla on pysäköinti on edelleen sallittua.

 

 

Nokianvirran koulu: etäisyys palloiluhallilta 210 metriä. Osoite Kyyninkatu 47, 37100 Nokia.

 

Kankaantaan koulu: etäisyys palloiluhallilta 400 metriä. Osoite Ilkantie 6, 37100 Nokia.

 

Suosittelemme saapumista ottelutapahtumiin ajoissa. Pahoittelemme tilannetta!

Pysäköintialueet asiakkaille ottelutapahtumissa:

 :Palloiluhallin pysäköintialue

: Nokianvirran koulun pysäköintialue

Kankaantaan koulun pysäköintialue

Nokian palloiluhalli on sijaintinsa takia erinomaisesti saavutettavissa myös julkisilla kulkuneuvoilla, kuten linja-autolla ja junalla. Etäisyys rautatie- ja linja-autoasemasta on yksi (1) kilometri.

ESTEETTÖMYYS

Peleissämme Nokian palloiluhallilla henkilökuntamme on sitoutunut auttamaan kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla. Pääoven välittömässä läheisyydessä on invalideille pysäköintipaikkoja. Pääovella on metallinen kaiteella varustettu ramppi (kolme rappuaskelmaa). Tiloissamme on muutama pyörätuolipaikka. Inva-wc on koulun puolella. Oven avaus tulee pyytää buffetista.

EU:n Vammaiskortti on nyt käytössä myös Suomessa. Me olemme mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. 

bottom of page