top of page

Korismaanantai: Näädät matkustaa pääkaupunkiin mittaamaan Seagullsin kunnon


BC Nokia saa tänään maanantaina 3.2. kotimaan vaikeimman haasteen, kun Korisliigan sarjakärki Helsinki Seagulls isännöi Näätiä Töölön Kisahallissa. Korismaanantai-erikoislähetys ottelusta alkaa Elisa Viihteellä alkaa klo 18:00 ja itse ottelun ylösheitto pistetään ilmaan 18:30.


Kun Helsinki Seagulls kokosi joukkuetta kauden alussa, niin alkoi olemaan selvää, että stadilaiset taistelevat tosissaan ensimmäisestä Suomen mestaruudestaan. Esimakua saatiin jo, kun kauden ensimmäinen pysti eli Suomen Cupin pääpalkinto meni Seagullsille reilu viikko sitten.


Shawn Huff, Tuukka Kotti, Timo Heinonen ja Antti Kanervo ovat joukkueen suomalainen tähtisikermä, joiden lisäksi päävalmentaja Jussi Laakson valitsemat vahvistukset näyttävät olleen nappiosumia. Erityisesti 24-vuotias Elijah Stewart on osoittanut olevansa sen luokan pelimies, että edessä lienee menestyksekäs ammattilaisura.


Joukkuetilastoissa Seagulls johtaa monia tilastoja, mutta yksittäisenä poimintana joukkueen syöttö-/menetyssuhde on kaikkein vakuuttavin: 2,31. Toiseksi pääsevällä Tampereen Pyrinnöllä sama suhde on 1,86, joten stadilaiset vievät tilaston heittämällä. Seagulls siis menettää koko sarjassa vähiten pallon vastustajalle ja samaan aikaan jakaa eniten syöttöjä.


Iso haaste vieraissa maanantaina. Seagulls tulee peliin harvinainen tappio alla, joten he ovat varmasti valmiita ja keskittyneitä. Me pyrimme pysymään rinnalla ja saamaan mahdollisuuden viimeisen viiden minuutin aikana voittoon. – Greg Gibson

Näädissä eletään jänniä aikoja. Vielä aamulla ei ole varmaa, että pelaako uusin vahvistus Larry Anderson illalla. Asia selvinnee vasta alkulämmittelyjen aikana. Myös Niko Mattila on ollut viikon aikana poissa harjoituksista, mutta on saanut jo yhdet treenit alle, mutta pelaaminen on vielä epävarmaa.


Joka tapauksessa edessä on aika vauhdikas viikko, joka alkaa vierasottelussa Seagullsia vastaan ja päättyy vierasotteluun sunnuntaina Korihaita vastaan. Keskellä on todellinen herkkupala Nokialle, jossa keskiviikkona vieraaksi saapuu Pirkanmaan paikalliskamppailu Tampereen Pyrintöä vastaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page