Kobrat-taustainen Larry Anderson liittyy Näätiin


BC Nokian Korisliiga-joukkue saa Suomen kamaralla tutun kasvon riveihinsä, kun viime kaudella hienosti Lapuan Kobrissa esiintynyt Larry Anderson, 30, on saapunut Nokialle.


Anderson esiintyi kaudella 2018/19 Kobrissa 40 ottelun verran keräten keskiarvoikseen 17,7 pistettä, 6,4 levypalloa, 4,0 syöttöä ja 1,8 riistoa. Anderson oli myös koko kauden toiseksi tarkin kahden pisteen heittojen säkittäjä prosenttilukemalla 62,7.


Hän tuo monipuolisuutta, jota olemme hakeneet alusta lähtien, kun olemme pistäneet joukkuetta kasaan. Hän on iso takapelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä pelinrakentajana että tarvittaessa kolmospaikalla. – Greg Gibson

Ennen kaikkea hän tuo joukkueeseen kuitenkin kokemusta ja johtajuutta. Hän on joukkueen vanhin pelaaja, jolta löytyy pelikokemusta ympäri maapallon. – Greg Gibson

195-senttisen Andersonin yliopistoura pyörähti Long Beach Statessa, jossa viimeisenä kautenaan hänet valittiin Big West -konferenssin vuoden puolustuspelaajaksi. Anderson on pelannut ammattilaisurallaan mm. Belgiassa, Kanadassa ja Yhdysvaltojen D-liigassa.


Kuluvalla kaudella Anderson on pelannut Israelin kakkosliigaa Maccabi Ra'ananassa, jossa hän tilastoi 11 ottelussa 20,0 pistettä, 6,5 levypalloa ja 3,8 syöttöä ottelua kohden. Seurassa vaihtui päävalmentaja, minkä myötä Anderson ja Ra'anana päättivät lähteä eri suuntiin.


Jos kaikki menee hyvin, niin Anderson voi mahdollisesti pelata jo huomenna maanantaina 3. helmikuuta, kun Näädät matkustaa Helsinkiin kohtaamaan Seagullsin.
Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.