top of page

Kobrat-taustainen Larry Anderson liittyy Näätiin


BC Nokian Korisliiga-joukkue saa Suomen kamaralla tutun kasvon riveihinsä, kun viime kaudella hienosti Lapuan Kobrissa esiintynyt Larry Anderson, 30, on saapunut Nokialle.


Anderson esiintyi kaudella 2018/19 Kobrissa 40 ottelun verran keräten keskiarvoikseen 17,7 pistettä, 6,4 levypalloa, 4,0 syöttöä ja 1,8 riistoa. Anderson oli myös koko kauden toiseksi tarkin kahden pisteen heittojen säkittäjä prosenttilukemalla 62,7.


Hän tuo monipuolisuutta, jota olemme hakeneet alusta lähtien, kun olemme pistäneet joukkuetta kasaan. Hän on iso takapelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä pelinrakentajana että tarvittaessa kolmospaikalla. – Greg Gibson

Ennen kaikkea hän tuo joukkueeseen kuitenkin kokemusta ja johtajuutta. Hän on joukkueen vanhin pelaaja, jolta löytyy pelikokemusta ympäri maapallon. – Greg Gibson

195-senttisen Andersonin yliopistoura pyörähti Long Beach Statessa, jossa viimeisenä kautenaan hänet valittiin Big West -konferenssin vuoden puolustuspelaajaksi. Anderson on pelannut ammattilaisurallaan mm. Belgiassa, Kanadassa ja Yhdysvaltojen D-liigassa.


Kuluvalla kaudella Anderson on pelannut Israelin kakkosliigaa Maccabi Ra'ananassa, jossa hän tilastoi 11 ottelussa 20,0 pistettä, 6,5 levypalloa ja 3,8 syöttöä ottelua kohden. Seurassa vaihtui päävalmentaja, minkä myötä Anderson ja Ra'anana päättivät lähteä eri suuntiin.


Jos kaikki menee hyvin, niin Anderson voi mahdollisesti pelata jo huomenna maanantaina 3. helmikuuta, kun Näädät matkustaa Helsinkiin kohtaamaan Seagullsin.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page