top of page

Washpun, Francis tulikuumina Näätien viidennessä peräkkäisessä voitossa


BC Nokia keräsi loistokkaalla kotiesityksellään viidennen peräkkäisen voittonsa Salon Vilppaan kustannuksella 84-66 (38-32). Näädiltä erinomaisiin esityksiin ylsivät Daeshon Francis, 25 pistettä, ja Wes Washpun, 23 pistettä.


Ensimmäinen puoliaika enteili kovaotteista ja laadukasta ottelua molemmin puolin, mutta mitä lähemmäksi kello kävi nollaa, niin sitä selkeämmäksi tuli, ettei salolaisilta löydy perjantai-iltana aseita Näätien kaatamiseen.


Kotijoukkueen intensiteetti, vauhti ja irtopallonälkä olivat yksinkertaisesti pitkässä juoksussa liikaa, mikä alkoi näkymään myös tulostaululla päätösneljänneksellä. Vilpas oli vielä silloin viiden pisteen päässä, mutta putosi totaalisesti kyydistä.Me pelaamme lujempaa kuin kukaan muu tässä sarjassa ja se näkyy. Meidän ei tarvitse pelata kauniisti, että voitamme. – Greg Gibson

Nokialaisnäkökulmasta parketilla oli kaksi kuningasta: Washpun (23/6/3 syöttöä) ja Francis (25/11/3 riistoa), jotka molemmat pelasivat monipuoliset ottelut omien vahvuuksiensa kautta. Kumpikin jättää joka ikinen kerta kaiken kentälle, mitä heiltä vain löytyy. Kolmas kaksinumeroisille Näädiltä päässyt oli kolme kolmosta upottanut Matias Ojala (12/0).


Vilppaalta kokenut sotaratsu Jeremiah Wood (27/8/7 syöttöä) oli loistava, mutta vahvistuksen osalta se jäi siihen. Tyler Cheese, Myles Stephens ja Ladarien Griffin saivat kasaan yhteensä (!) vain seitsemän pistettä, joista kolme syntyi Cheesen loppusummerin peitonneella kolmosella. Suomalaisten osalta positiivisimmat esitykset vierailta tulivat Mikko Koivistolta (11/3) ja Elias Eerikinharjulta (9/4).


Näädät metsästää kuudetta peräkkäistä voittoaan ensi keskiviikkona 18.11. Kauhajoella. Sen jälkeen luvassa onkin maajoukkuetauko.


Ottelun huippuhetket:Ottelun lehdistötilaisuus:0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page