top of page

Voittoputki-Karhu saapuu Nokialle tiistaivieraaksi


Hallitseva Suomen mestari ja kahdeksan ottelun voittoputkessa porskuttava Kauhajoen Karhu Basket saapuu BC Nokian vieraaksi tänään tiistaina 26.11. klo 18:30 pelattavassa Korisliiga-ottelussa.


Hyvin menneistä europeleistä huolimatta Karhu Basketilla oli kotimaan kentillä vaikea alkukausi, kun ensimmäisestä seitsemästä ottelusta kainaloon tarttui vain kaksi voittoa. Sen jälkeen Kauhajoen meininki on ollut järisyttävää, kun viimeiset kahden ottelua joukkue on tassutellut voitosta voittoon.


Kauden ensimmäiset kolme kotiottelua päättyivät Karhun osalta tappioon, joista yksi oli juuri Näätien käsialaa. Edelliskohtaamisessa Kauhajoelle Näädät tulitti 94-102-voiton kaksinkertaisesta Suomen mestarista. Näädillä on kuitenkin takanaan pannukakku, joka tapahtui perjantaina Kotkassa.


Perjantai oli fokuksen ja yrittämiset kannalta pettymys, joten tulee olemaan todella mielenkiintoista, miten reagoimme yhtä sarjan kuuminta joukkuetta vastaan. – Greg Gibson


Kauhajoen vaarallisimmaksi kolmikoksi tällä kaudella on noussut vahvistukset Cameron Jones (16,5/3,9/4,6), Samuel Givens (17,4/5,7) sekä Evan Yates (11,8/9,4). Suomalaisista vielä 23-vuotias Okko Järvi (12,9/2,1) näyttää parantavan kaudesta toiseen, mutta peliä pyörittää pitkän uran Suomessa tehnyt bosniahertsegovinalainen Bojan Sarcevic (8,5/2,7/4,5). Nokialaisittain mielenkiintoista on, että pukeeko Karhu Basket -nutun päälleen Juan Davis Jr, joka on ennakkoon GTD-merkinnällä.


Näädillä on meneillään vilkas marraskuu, joka jatkuu vielä Karhu Basket -matsin jälkeen toisella pohjanmaalaiselle joukkueella, Lapuan Kobrilla, perjantaina.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page