Voittoputki-Karhu saapuu Nokialle tiistaivieraaksi


Hallitseva Suomen mestari ja kahdeksan ottelun voittoputkessa porskuttava Kauhajoen Karhu Basket saapuu BC Nokian vieraaksi tänään tiistaina 26.11. klo 18:30 pelattavassa Korisliiga-ottelussa.


Hyvin menneistä europeleistä huolimatta Karhu Basketilla oli kotimaan kentillä vaikea alkukausi, kun ensimmäisestä seitsemästä ottelusta kainaloon tarttui vain kaksi voittoa. Sen jälkeen Kauhajoen meininki on ollut järisyttävää, kun viimeiset kahden ottelua joukkue on tassutellut voitosta voittoon.


Kauden ensimmäiset kolme kotiottelua päättyivät Karhun osalta tappioon, joista yksi oli juuri Näätien käsialaa. Edelliskohtaamisessa Kauhajoelle Näädät tulitti 94-102-voiton kaksinkertaisesta Suomen mestarista. Näädillä on kuitenkin takanaan pannukakku, joka tapahtui perjantaina Kotkassa.


Perjantai oli fokuksen ja yrittämiset kannalta pettymys, joten tulee olemaan todella mielenkiintoista, miten reagoimme yhtä sarjan kuuminta joukkuetta vastaan. – Greg Gibson


Kauhajoen vaarallisimmaksi kolmikoksi tällä kaudella on noussut vahvistukset Cameron Jones (16,5/3,9/4,6), Samuel Givens (17,4/5,7) sekä Evan Yates (11,8/9,4). Suomalaisista vielä 23-vuotias Okko Järvi (12,9/2,1) näyttää parantavan kaudesta toiseen, mutta peliä pyörittää pitkän uran Suomessa tehnyt bosniahertsegovinalainen Bojan Sarcevic (8,5/2,7/4,5). Nokialaisittain mielenkiintoista on, että pukeeko Karhu Basket -nutun päälleen Juan Davis Jr, joka on ennakkoon GTD-merkinnällä.


Näädillä on meneillään vilkas marraskuu, joka jatkuu vielä Karhu Basket -matsin jälkeen toisella pohjanmaalaiselle joukkueella, Lapuan Kobrilla, perjantaina.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
Adidas-Logo-6-copy.png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 BC Nokia Näädät Oy.