top of page

”Voitolla niin sanotusti yöhön” – Näädät kaatoi vieraissa Lahti Basketballin


BC Nokia otti Korisliigassa kovan vierasvoiton, kun Näädät kaatoi Lahti Basketballin 99-103 (50-51). Voitolla Näädät vankensi paikkaansa varteenotettavana ylemmän jatkosarjan joukkueena, vaikka sarjasijoitus onkin edelleen seitsemäs.


Näätien irtiotto nähtiin kolmannella neljänneksellä, kun nokialaiset äityivät 11-0-juoksuun ja ero venyi yhtä moneen pisteeseen. Parhaimmillaan johto venyi jo 15 pisteeseen, mutta sinnikkäät lahtelaiset vastasivat omalla juoksullaan, jolla Lahti pysyi iskuetäisyydellä aina loppuun saakka.Erittäin tyytyväinen voitosta. Olin hieman huolestunut millä ilmeellä pelaajat tulisivat matsiin, kun takana on raju tappio Katajalle. Pelko oli turha ja kun pääsimme vauhtiin, niin peli toimi. Vain 13 menetystä ja pelasimme todella kovaa. – Greg Gibson

Nämä on aina mukavia matseja näin ennen joulutaukoa, että voi lähteä voitolla niin sanotusti yöhön. Meiltä oikein hyvä matsi ja olen tyytyväinen jätkien puolesta. – Antero Lehto

Näätien voiton avainpelaajat olivat Kahron Ross (19/4/11 syöttöä), Steven Haney (18/5), Justin Pierce (18/1), Antero Lehto (17/1) ja Arnaldo Toro (16/11/4 syöttöä).Lahti Basketballin pistekolmikko oli Zackery Bryant (23/2/6 syöttöä), Khalil Iverson (22/3) ja Antonio Ballard (17/7).


Sarjataulukossa Nokia ja Lahti ovat voittojen ja tappioiden suhteen tasoissa, mutta Lahti on keskinäisen korieron turvin pykälän korkeammalla kuudentena.


Näädät pelaa seuraavan kerran 28.12. Salon Vilpasta vastaan vieraissa.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page