top of page

Veteraanilaituri Matias Ojala liittyy Näätiin


BC Nokia on tehnyt 1+1-mallisen pelaajasopimuksen Matias Ojalan, 30, kanssa.


199-senttinen laiturin tontilla viihtyvä Ojala on kokenut veteraani, joka on pelannut urallaan Korisliigaa jo kahdentoista kauden ajan. Suomen miesten maajoukkueessa, Susijengissä Ojalalle on kertynyt kolme ottelua, kun Järvenpään Koripalloseuran kasvatti pelasi ensimmäiset miesten maaottelunsa vuonna 2018 valmistavissa maaotteluissa.


Nokialle Ojala saapuu Kataja Basketista, jossa hän pelasi päättyneellä kaudella vähän vajaat kaksikymmentä minuuttia ottelua kohden 4,8 pisteen ja 3,0 levypallon keskiarvoilla.


Saamme riveihimme veteraanin, joka on varustettu samalla työmoraalilla kuin muutkin. Matias ei välitä tilastoistaan ja tekee kaikkensa joukkueen eteen. – Greg Gibson

Näätien päävalmentaja Greg Gibsonilta ja Ojalalta löytyy yhteistä historiaa Loimaan Bisonsista kaudelta 2015/16.


Jo Loimaalta tiedän, että hän tulee jokaiseen harjoitukseen ja antaa kaikkensa. – Greg Gibson

Korisliiga-urallaan hän on edustanut Porvoon Tarmoa, Kataja Basketia kahdesti, LrNMKY:tä, Kauhajoen Karhubasketia, Namika Lahtea, Bisons Loimaata sekä Salon Vilpasta. Kansainvälistä liigakokemusta häneltä löytyy FIBA Europe Cupista sekä VTB:stä.


Palkintokaappiin Ojalalle on kertynyt tähän mennessä kolme SM-hopeaa (2011, 2017, 2018) sekä Cup-voitto vuodelta 2011 Katajan paidassa.


BC Nokian ja Ojalan välisen pelaajasopimuksen toinen vuosi on molempien osapuolien välinen optiovuosi.


Ojalan lisäksi Näädillä on sopimukset Lauri Toivosen, Antero Lehdon, Michael Besselinkin, Lassi Nikkarisen ja Antti Ahosen kanssa. Päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, jonka apuna ovat valmentaja Tero Vasell ja fysioterapeutti Tommi Tatti.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page