top of page

Valmentaja Tero Vasell on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Näätien kanssa


BC Nokian Korisliiga-joukkueen pitkäaikainen apuvalmentaja Tero Vasell, 38, on tehnyt Näätien kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Myös fysioterapeutti Tommi Tatti ja huoltaja Jukka Schnabel on kiinnitetty tiimiin kaksivuotisilla sopimuksilla.


Vasell on toiminut BC Nokian Korisliiga-joukkueen valmennusjohdossa yhtäjaksoisesti kaudesta 2016-17 lähtien. Kaudella 2018-19 Vasell toimi myös joukkueen päävalmentajana kevään loppuun saakka. Vasell toimi myös BC Nokian edustusjoukkueen päävalmentajana vuosina 2012-2013 miesten ykkösdivisioonassa.


– Olemme todella iloisia, että Tero valitsi jatkamisen Nokialla. Terolla alkaa olemaan jo aika monta palvelusvuotta nokialaisen koripallon parissa sekä junioreissa että miehissä. Hän on merkittävä tekijä siihen kuinka vahva seura BC Nokia tänä päivänä on, Näätien general manager Marko Pirhonen kommentoi.


Fysioterapeutti Tommi Tatti sekä huoltaja Jukka Schnabel ovat myös tehneet kahden vuoden mittaisen jatkosopimukset BC Nokian kanssa.


– Tommi ja Jukka molemmat tuovat joukkueeseen ammattitaitojensa lisäksi loistavat persoonansa. He pitävät pelaajat kunnossa fyysisesti ja henkisesti.


Näätien päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, joka solmi myös kaksivuotisen sopimuksen joulukuussa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page