Urkeneeko ensimmäinen kotivoitto Uraa vastaan tiistaina?


Murskavoiton perjantaina Uudessakaupungissa hakenut BC Nokia hakee edelleen ensimmäistä kotivoittoaan ja mahdollisuus siihen on tiistaina 5.11. klo 18:30 Nokialla, kun Näätien vieraaksi saapuu Ura Basket eGameStars.


Kaarinalaiset ovat tähän mennessä pelanneet kahdeksan ottelua, joista Ura on poistunut voittajana kolmesti. Pisteistä se ei ole ainakaan jäänyt kiinni, koska Ura on latonut keskimäärin 89,6 pistettä ottelua kohden, joka oikeuttaa neljänneksi parhaan joukkuesijoituksen koko Korisliigassa. Suurimman taakan pistesavotassa kantaa Stephaun Branch (23,6/11,1/4,9), joka on pistetilastoissa kakkonen, levypalloissa ykkönen, syötöissä kuudes ja tehokkuudessa ykkönen.


Nyt on ehdottomasti aika napata ensimmäinen kotivoitto. Meidän fokuksemme säilyy puolustuksessa. Ura Basket on yksi sarjan parhaimmista hyökkäyspään joukkueista. Branch on pistänyt tähän mennessä uskomattomia tilastorivejä ja pystyy voittamaan yksin pelejä. – Greg Gibson


Vain kolmella ulkomaalaisvahvistuksella pelaavan Uran suomalaispelaajista yli kymmenen pistettä per ottelu latovat Marius van Andringa sekä Trey Niemi. Hannu Tuominen on tehnyt molemmista ansiokkaat jutut Jälkipeli.net-sivustolleen:


Niemi ei missään vaiheessa junioriuraansa näyttänyt etenevän Korisliiga-pelaajaksi, mutta myöhään kehittynyt heittäjä valittiin keväällä Korisliigan vuoden tulokkaaksi.


Lähimuistinsa menettänyt van Andringa sanoi syyskuussa omasta joukkueestaan: ”Jumalauta, meillä on ihan paska joukkue.” Tähän ehdoton lukusuositus!


Mutta kolikolla on kääntöpuolensa eli Uran heikkoudeksi voi tähän mennessä laskea puolustuksen. Vastustajan pistemäärät heiluvat peli toisensa jälkeen noin satasen pinnassa ja edellistä Karhu Basket tappiota päävalmentaja Kristian Palotie kutsuu ”nöyryyttäväksi puolustusesitykseksi”.


Nähdään tiistaina 5.11. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla!

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.