top of page

Tulikuuma Korihait pääsi yllättämään Näädät

Päivitetty: 24. tammik. 2019


Pitkältä pelitauolta parketeille palannut BC Nokia hävisi erinomaisesti pelanneelle vierasjoukkueelle, kun Korihait haki sarjapisteet mukaansa Nokialta loppunumeroin 89-95 (34-39).


Kieltämättä Korihait tuli Nokialle altavastaajana, mutta ei siihen tapaan pelannut. Vierasjoukkue käytti armottomasti hyväkseen ne hetket, kun Näätien peli takkusi. Vaikeasta hyökkäyspelaamisesta huolimatta kotijoukkue pysyi iskuetäisyydellä, vaikka Korihait vei murhaavasti kolmannen neljänneksen 21-32.


Vaikka seassa oli ajoittain onnekkaitakin heittoja, niin Korihailta ranne toisensa perään kuumeni yli kiehumispisteen, kun Näädät kokosi loppukiriään. Viimeisellä neljänneksellä Marius van Andringa heitti kylmää vettä kotiyleisön toivonkipinälle kahdella peräkkäisellä kolmosellaan, eikä Näädistä ollut lopulta Jalek Feltonin yrityksistä huolimatta eväitä rynniä rinnalle tai ohitse.


– Korihait pelasi tosi hyvin ja heitti tosi hyvin. 95 pistettä omiin kotikentällä on jotain ihan käsittämätöntä. Me hävisimme jokaisen 1-1-tilanteen, me oltiin pehmeitä ja älyttömän huonoja puolustuspäässä. 89 pistettä uuden jätkän kanssa, niin siitä ei pitäisi olla huolissaan yhtään, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi ottelun jälkeen.


Näätien uusin tulokas Felton (31/5/6) oli varsinkin korintekijänä häikäisevä. Vasta viikonloppuna Nokialle saapunut 20-vuotias taituri oli vielä hukassa, ymmärrettävästi, hyökkäyskonseptissa, mutta raaka taito pistää palloa nailonista lävitse vakuutti varmasti jokaisen.


Feltonin lisäksi kaksinumeroisille pisteille kotijoukkueelta pääsi Sean O'Mara (13/13), Aapeli Alanen (13/3/3) ja Dragan Labovic (11/8).


Korihailta parhaaksi palkittiin ansaitusti van Andringa (22/2), joka heitti kaaren takaa kolmosensa 5/8. Pistetehtailussa kunnostautuivat myös Chris Jenkins (19/10), Bryan Coleman (16/3) ja Mario Edwards (12/3/12). Duunariosaston onnistujat olivat Miikka Marttinen (9/2) ja Mika Nuolivirta (9/3).

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page