Toinen vieraspeli kolmeen päivään, Näädät kohti Pohitullia


Tappioputkensa katkaissut BC Nokia matkustaa tänään perjantaina Uuteenkaupunkiin kohtaamaan toisessa vierasottelussaan kolmeen päivään Korihait klo 18:30 Pohitullissa.


Sarjataulukon pohjamudille jumittautunut Korihait (3 voittoa, 10 tappiota) kärsii tällä hetkellä viiden ottelun mittaisesta tappioputkesta. Puhutaan siis saman kokoluokan putkilosta kuin Näätien tuorein, joka katkaistiin keskiviikkona Kouvolassa.


Maajoukkuetauon jälkeen Näädät on ehtinyt jo pelata kaksi ottelua, mutta Korihait on Korisliiga-kartan poikkeama, joka ei ole vielä päässyt MM-karsintaotteluiden jälkeen parketille. Edellisestä ottelusta uusikaupunkilaisilla on aikaa liki kolme viikkoa.


– Korihait palaa pitkältä pelitauolta ja meillä edessä toinen vieraspeli kolmeen päivään, joten aika erilaisilla lähtökohdilla mennään. Pyritään ammentamaan keskiviikon voitosta itseluottamusta ja energiaa, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi.


Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuun puolella, jolloin Näädät raateli Nokialla Korihait 91-80. Korihailla kokoonpanomuutoksia ei ole tapahtunut (jollei laske Vesa-Pekka Laineen siirtymistä Turkuun), mutta tunnetusti Näädille saapui uusi takapelaaja ja joukkue kärsii loukkaantumissumasta – ties monennetta viikkoa jo. Puhumattakaan siitä, että Korihait on kotiyleisönsä edessä alati yllätysvalmis eläin.


Korihaiden alkukauden suurimpiin nimiin on noussut Keski-Suomen sydämen, Jyväskylän, mies Topias Kuukkanen, joka on paukuttanut tilastosarakkeeseensa keskimäärin 11,0 pistettä ja 2,8 levypalloa ottelua kohden. Kuukkasen ranne on pelottava lämmettyään: todisteena Ura Basketia vastaan 6/11 heitetyt kolmoset ja 26 pistettä.


Vahvistusnelikkona häärää Stephon Jelks (13,9/9,1), Mario Edwards (12,7/4,7/6,2), Brandon Conley (11,4/5,2) ja Bryan Coleman (8,8/3,2). Kuukkasen lisäksi suomalaisista pistetaakkaa kantaa heittäjä Marius van Andringa (10,6/2,1). Roolipelaajina paikkansa rotaatiossa täyttävät myös Emil Djeen (6,5/2,3), Mika Nuolivirta (6,5/2,5) ja Miikka Marttinen (2,9/1,6).


Alakulman tunnelmallinen fanibussi kohti Pohitullia käynnistyy klo 15:30.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.