top of page

Tervetuloa Nokian palloiluhallin kirkkaiden valojen alle, Petteri Koponen


Nokian palloiluhallin yläkopissa väännetään kuuluisat huippupelivalot päälle lauantaina 9.10. klo 17:00, kun BC Nokian vieraaksi saapuu Petteri Koposen tähdittämä Helsinki Seagulls.


Missä mennään?


Näätien vaikean preseasonin jälkeen on positiivinen yllätys, että kahden ottelun jälkeen plakkarissa on yksi voitto. Siinä missä Korisliiga-kauden avausottelussa nokialaiset pääsivät yllättämään KTP-Basketin, niin keskiviikkona Pyynikillä eväät eivät riittäneet.


On mahdollista, että BC Nokian kokoonpanossa on lauantaina uusi pelaaja. Paperityöt ovat vielä kesken, mutta tästä tulee lisätietoja vielä myöhemmin tänään, jos tiedotettavaa on.


Helsinki Seagulls


Ensinnäkin Helsinki Seagullsin kokemuksesta kertoo jotain se, että he eivät ihan saisi viisikollista BC Lepiä vastaan ikämiessarjoihin, mutta 3x3 hoituisi helposti. Shawn Huff (37 vuotta), Timo Heinonen (39) ja Tuukka Kotti (40) kuuluvat jo stadilaisten vakiokalustoon, mutta kesällä jyrähti todellinen uutispommi, josta on huhuiltu jo vuosia.


Petteri Koponen, nuff said.


Jos vielä ei ole herännyt mielenkiinto saapua Nokian palloiluhallille, niin Seagullsin riveissä vääntää myös Lassi Nikkarinen, joka ehti pelata itsensä nokialaisfanien sydämiin kahdella BC Nokia -kaudellaan. Nikkarinen on aloittanut kauden aivan mauttomilla statseilla kahdessa matsissa: 21,5 pistettä, 5,0 syöttöä, 3,0 riistoa per matsi.


Ensimmäisen ottelunsa Seagulls hävisi, vähän jopa yllättäen, Kouvoille viidellä pisteellä, mutta voittojen makuun helsinkiläiset pääsivät tiistaina, jolloin Seagulls päihitti sarjanousija Bisons Loimaan.


Mielenkiintoisin suomalaispelaaja: Petteri Koponen


Pitkän uran Italiassa, Venäjällä, Espanjassa ja Saksassa tehnyt Koponen on kiistatta yksi Suomen koripallon kaikkien aikojen pelaajista. Euroliiga-matseja 155, FC Barcelona, EuroCupin voitto Himkissä, NBA-varaus, Bundesliigan mestaruus, neljät EM-kisat, yhden MM-kisat. Koposen saavutuksista on kirjaimellisesti kirjoitettu kirja.


Tämä on Koposen viimeinen kausi, kuulemma 99 prosentin todennäköisyydellä.


Vielä on ensi syksyn EM-kisat 2022, mutta sen jälkeen ura lienee paketissa. Se on harmi, koska kyse on vielä 33-vuotiaasta pelimiehestä.


Mielenkiintoisin ulkomaalaisvahvistus: Zaccheus Darko-Kelly


Seagullsin ulkomaalaispaletti on vielä täysin kesken ja Nokialle joukkue saapuu ennakkotietojen mukaan vain yhdellä vahvistuksella, joka on Zaccheus Darko-Kelly. Kyseessä on tulokaskauttaan ammattilaisena pelaava 198-senttinen 2-3-pelipaikan pelaaja, joka oli kesällä useilla NBA-harjoitusleireillä.


Lopulta hänelle aukesi paikka Toronto Raptorsin kesäliigajoukkueeseen. Sopparia ei kuitenkaan tullut, joten Darko-Kelly päätyi Bundesliigaan näytille, minkä jälkeen taas Helsinkiin.


Darko-Kelly liittyi Seagullsiin reilu viikko sitten ja kahdessa ottelussa on syntynyt keskimäärin 7,0 pistettä, 2,5 levypalloa ja 3,5 syöttöä.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Helsinki Seagulls, 9.10.2021 klo 17:00 @ Nokian palloiluhalli

  • Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon osoitteesta tiketti.fi/BCNokia

  • Ruutu+

  • Osallistu Pancho Villan tulosveikkaukseen BC Nokian kotiotteluissa ja voit voittaa jättimäisen sadan euron (100€) lahjakortin Pancho Villa Nokiaan.

  • Osallistuminen osoitteessa bcnokia.fi/tulosveikkaus0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page