Suomen Cupin kakkonen Vilpas matkustaa Näätien vieraaksi


Viikonloppuna Suomen Cupin finaalin Helsinki Seagullsille hävinnyt Salon Vilpas saapuu Nokian palloiluhallille tiistaina 28.1. klo 18:30 BC Nokian vieraaksi raajarikkoisena, mutta iskukykyisenä.


Vilpas on kärsinyt lukemattoman määrän loukkaantumisia tällä kaudella. Teemu Rannikko on sivussa koko loppukauden, Juho Nenonen tilapäisesti ja Mikko Koivistokin kärsii vaivoista, jotka pitivät hänet sivussa Suomen Cupin finaalissa. Päivää ennen ottelua Koiviston esiintyminen on tiistaina vielä epävarmaa.


No mutta! Vilpas pisti ilmoille sykähdyttävän uutisen, että jo kauan takaisin Suomeen uumoiltu Jeremiah Wood on tulossa salolaisten vahvuuteen korvaamaan DJ Lasterin. Kolme kautta Korisliigassa 19,7 pisteen ja 13,0 levypallon keskiarvoilla rymistellyt Wood ei näillä tiedoilla tiistaina vielä pelaa.Kun Woodin lisäksi Vilppaaseen liittyi juuri Tobin Carberry, niin pitkässä juoksussa voidaankin alkaa katsoa, että onko salolaisjoukkue vahvistunut vai heikentynyt Rannikon loukkaantumisen myötä. Rannikko on toki omaa luokkaansa, mutta niin ovat myös Wood ja Carberry.


Yhtä kaikki, Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen joutui viikonloppuna pyörittämään vain seitsemän pelaajan rotaatiota. Lasterin lähtiessä neljännen vahvistuksen tiistaina Vilpas saa kokoon PeU-yhteistyön myötä, kun Trenton Thompson on merkitty kokoonpanoon.


Myös Näätien leirissä nähtiin muutoksia, kun Demarcus Holland lähti Saksaan. Lisäksi Jalen Henry pelaa ensimmäisen kotiottelunsa uuden kotiyleisönsä edessä.


Vilpas on osoittanut parin viimeisen pelin aikana edelleen olevansa laatujoukkue, vaikka he ovat kärsineet loukkaantumisista. Meidän täytyy tällä hetkellä keskittyä pieniin asioihin kuten pelaamiseen äärimmäisen kovaa ja toteuttamiseen parhaamme mukaan. – Greg Gibson

Jännittäviä ja vilkkaita aikoja. Näädät saalistaa ensimmäistä voittoaan tällä kaudella Vilppaasta tiistaina 28.1. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla. Otteluisäntänä toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.