top of page

Suomen Cupin kakkonen Vilpas matkustaa Näätien vieraaksi


Viikonloppuna Suomen Cupin finaalin Helsinki Seagullsille hävinnyt Salon Vilpas saapuu Nokian palloiluhallille tiistaina 28.1. klo 18:30 BC Nokian vieraaksi raajarikkoisena, mutta iskukykyisenä.


Vilpas on kärsinyt lukemattoman määrän loukkaantumisia tällä kaudella. Teemu Rannikko on sivussa koko loppukauden, Juho Nenonen tilapäisesti ja Mikko Koivistokin kärsii vaivoista, jotka pitivät hänet sivussa Suomen Cupin finaalissa. Päivää ennen ottelua Koiviston esiintyminen on tiistaina vielä epävarmaa.


No mutta! Vilpas pisti ilmoille sykähdyttävän uutisen, että jo kauan takaisin Suomeen uumoiltu Jeremiah Wood on tulossa salolaisten vahvuuteen korvaamaan DJ Lasterin. Kolme kautta Korisliigassa 19,7 pisteen ja 13,0 levypallon keskiarvoilla rymistellyt Wood ei näillä tiedoilla tiistaina vielä pelaa.Kun Woodin lisäksi Vilppaaseen liittyi juuri Tobin Carberry, niin pitkässä juoksussa voidaankin alkaa katsoa, että onko salolaisjoukkue vahvistunut vai heikentynyt Rannikon loukkaantumisen myötä. Rannikko on toki omaa luokkaansa, mutta niin ovat myös Wood ja Carberry.


Yhtä kaikki, Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen joutui viikonloppuna pyörittämään vain seitsemän pelaajan rotaatiota. Lasterin lähtiessä neljännen vahvistuksen tiistaina Vilpas saa kokoon PeU-yhteistyön myötä, kun Trenton Thompson on merkitty kokoonpanoon.


Myös Näätien leirissä nähtiin muutoksia, kun Demarcus Holland lähti Saksaan. Lisäksi Jalen Henry pelaa ensimmäisen kotiottelunsa uuden kotiyleisönsä edessä.


Vilpas on osoittanut parin viimeisen pelin aikana edelleen olevansa laatujoukkue, vaikka he ovat kärsineet loukkaantumisista. Meidän täytyy tällä hetkellä keskittyä pieniin asioihin kuten pelaamiseen äärimmäisen kovaa ja toteuttamiseen parhaamme mukaan. – Greg Gibson

Jännittäviä ja vilkkaita aikoja. Näädät saalistaa ensimmäistä voittoaan tällä kaudella Vilppaasta tiistaina 28.1. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla. Otteluisäntänä toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page