top of page

Seagulls sammutti Nokian palloiluhallin kirkkaat valot huippupelillään


BC Nokian ja Helsinki Seagullsin lauantai-iltaisessa kohtaamisessa Nokian palloiluhallissa ei jäänyt epäselvyyttä paremmasta, kun stadilaiset tulivat ja veivät mennessään sarjapisteet loppunumeroin 65-92 (26-37).


Näädät ajautui takamatkalle jo avausneljänneksellä, jolloin Seagulls onnistui pitämään nokialaiset vain yhdeksässä pisteessä. Kun helsinkiläiset pelasivat – päävalmentaja Jussi Laakson mukaan – melkein täydellisen puolustuspelin, niin kotijoukkueella ei ollut eväitä nousta missään vaiheessa voittotaisteluun.


Seagullsin puolustuksesta – ja vastaavasti nokialaisten hyökkäyspelaamisesta – kertoo paljon, että vain yksi nokialainen ylsi yli kymmenen pisteen: Max Besselink (13/4), joka pelasi toistaiseksi parhaan ottelunsa Näädät-paidassa.Yhdeksään pisteeseen pääsivät pari päivää sitten Nokialle saapunut Kahron Ross (9/1/4 syöttöä), Tevaun Kokko (9/1), Terry Thomas (9/5) sekä viisi ja puoli minuuttia pelannut Hugo Boman (9/0).Onnittelut Seagullsille, he olivat tänään loistavia. Meillä on paljon töitä edessä, he näyttivät meidän heikkoutemme. Tämä oli oppitunti, jonka jälkeen olemme valmiita ensi viikolla. – Greg Gibson

Seagullsin laajan rosterin parhaimmistoon kuuluivat Shawn Huff (18/10), Lassi Nikkarinen (12/1/10 syöttöä), Zaccheus Darko-Kelly (15/6) ja Emil Skyttä (12/0), joka täräytti pelin loppupuolen kahdella donkillaan Nokian palloiluhallin huippupelivalot sammuksiin.


Näädät pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 13. lokakuuta vieraissa joensuulaista Kataja Basketia vastaan.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetketbottom of page