top of page

Seagulls sammutti Nokian palloiluhallin kirkkaat valot huippupelillään


BC Nokian ja Helsinki Seagullsin lauantai-iltaisessa kohtaamisessa Nokian palloiluhallissa ei jäänyt epäselvyyttä paremmasta, kun stadilaiset tulivat ja veivät mennessään sarjapisteet loppunumeroin 65-92 (26-37).


Näädät ajautui takamatkalle jo avausneljänneksellä, jolloin Seagulls onnistui pitämään nokialaiset vain yhdeksässä pisteessä. Kun helsinkiläiset pelasivat – päävalmentaja Jussi Laakson mukaan – melkein täydellisen puolustuspelin, niin kotijoukkueella ei ollut eväitä nousta missään vaiheessa voittotaisteluun.


Seagullsin puolustuksesta – ja vastaavasti nokialaisten hyökkäyspelaamisesta – kertoo paljon, että vain yksi nokialainen ylsi yli kymmenen pisteen: Max Besselink (13/4), joka pelasi toistaiseksi parhaan ottelunsa Näädät-paidassa.Yhdeksään pisteeseen pääsivät pari päivää sitten Nokialle saapunut Kahron Ross (9/1/4 syöttöä), Tevaun Kokko (9/1), Terry Thomas (9/5) sekä viisi ja puoli minuuttia pelannut Hugo Boman (9/0).Onnittelut Seagullsille, he olivat tänään loistavia. Meillä on paljon töitä edessä, he näyttivät meidän heikkoutemme. Tämä oli oppitunti, jonka jälkeen olemme valmiita ensi viikolla. – Greg Gibson

Seagullsin laajan rosterin parhaimmistoon kuuluivat Shawn Huff (18/10), Lassi Nikkarinen (12/1/10 syöttöä), Zaccheus Darko-Kelly (15/6) ja Emil Skyttä (12/0), joka täräytti pelin loppupuolen kahdella donkillaan Nokian palloiluhallin huippupelivalot sammuksiin.


Näädät pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 13. lokakuuta vieraissa joensuulaista Kataja Basketia vastaan.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page