top of page

Seagulls liisi toisella puoliajalla karkuun Näädiltä Töölössä

BC Nokia hävisi Töölön Kisahallissa, Helsingissä, pelatussa Korisliiga-ottelussa tiistaina vahvan toisen puoliajan pelanneelle Helsinki Seagullsille 94-73 (45-41). Seagullsille kyseessä oli jo seitsemäs peräkkäinen voitto.

Näädät oli puoliajalle mennessä vain neljän pisteen päässä, mutta kolmannella neljänneksellä kotijoukkue pisti uuden vaihteen päälle ja lähti omille teilleen. Seagulls vei kolmannen neljänneksen peräti 31-11 ja peli oli taputeltu.

– Emme olleet tänään valmiita peliin. Jos annamme tämmöisen määrän hyökkäyspään levypalloja (22) vastustajille, niin emme voi voittaa pelejä. Meidän tulee olla jatkossa tasaisempia kaikilla pelin osa-alueilla. Onneksi nyt meillä on tulossa hyvä harjoitusjakso ja pääsemme valmistautumaan yhdessä tuleviin otteluihin, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.

Näätien parhaat pistemiehet olivat Alan Herndon (17/8), Malik Benlevi (15/3) ja Perrion Callandret (10/9/5 syöttöä). Seagullsin pisteistä taas vastasivat Jeffrey Carroll (21/7), Zena Edosomwan (14/17), Antti Kanervo (16/0) ja Zane Waterman (12/4).

Näädillä on edessään viikon mittainen pelitauko, kunnes tiistaina 6.12. klo 15:00 Näätien vieraaksi Nokian palloiluhallille saapuu Tapiolan Honka.