top of page

Sarjakärjessä! Näädät haki kolmannen voittonsa sarjanousija Hongan vieraana


BC Nokia toivotti sarjanousija Tapiolan Hongan tervetulleeksi Korisliigaan 68-79 (28-44) -vierasvoitolla Tapiolan Liikuntahallilla. Voiton myötä Näädät jatkaa puhtaalla saldolla sarjataulukon piikkipaikalla: kolme peliä, kolme voittoa.


Tasaisen avausneljänneksen jälkeen Näädät repäisi eroa toisella neljänneksellä, jonka vieraat veivät nimiinsä 10-23. Puoliajan jälkeen ero repesi parhaimmillaan 18 pisteeseen, kunnes Hongan nuoret pelaajat sytyttivät Hongan ja kotiyleisön takaa-ajoon. Honka kiri neljän pisteen päähän päätösneljänneksellä, muttei sen lähemmäksi.


– Se oli rumaa hyökkäyksessä, mutta annoimme kaikkemme puolustuksessa, Näätien Xavier Ford kiteytti ottelun jälkeen.


– Kun emme ole täydessä vahvuudessa, niin kyse on siitä, että pelaa niin lujaa kuin voi ja hyviä asioita tapahtuu. Onneksi koripallo on peli, jossa tyylipisteet eivät meinaa mitään, päävalmentaja Greg Gibson myötäili.


Näädät joutui toisen neljänneksen alussa tiivistämään rivejään, kun Perrion Callandret joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Jo ennestään Johnathan Stove ei pelannut ottelussa. Honka taas joutui pelaamaan kahdella ulkomaalaisvahvistuksella, kun Adrien Lawson Jr. oli sivussa.


Vierasjoukkueen parhaat pistemiehet olivat Ford (23/6/3 syöttöä) ja Alan Herndon (23/10). Niko Mattila (10/2/10 syöttöä/4 riistoa) taas kantoi vastuun pelinteosta. Näädät jakoi ottelussa yhteensä 25 syöttöä, joista muutama oli erittäin herkullinen.
Hongalta kaksinumeroiset pistelukemat heittivät Tuukka Kotti (15/8), Malcolm Duvivier (10/6/5 syöttöä) ja Carl Lindbom (10/5).


BC Nokia hakee voittoputkelleen jatkoa lauantaina 15.10. klo 16:00 Nokian palloiluhallilla alkavassa pelissä Kouvoja vastaan.Ottelun huippuhetketOttelun lehdistötilaisuus0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page