top of page

Runkosarjan viimeinen kotiottelu huipentuu Pirkanmaan paikalliskamppailuun


BC Nokia pelaa Korisliigan runkosarjan viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona 18.1. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla Tampereen Pyrintöä vastaan. Pelissä on kovat panokset, kun molemmilla joukkueilla on runkosarjaa jäljellä enää kaksi ottelua.


Missä mennään?


Korisliigan runkosarjan kalkkiviivat ovat näkyvillä, kun ensi lauantain jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Viivan molemmin puolin riittää jännitettävää: yhteensä kuusi joukkuetta ovat kahden voiton päässä toisistaan ja oikeastaan mitä tahansa voi vielä tapahtua.


– Tiedämme, mikä on panos keskiviikkona. Ei tekosyitä, vaan erinomainen esitys jokaiselta molemmissa päissä kenttää, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


BC Nokia on nyt viidennellä sijalla 10 voitolla ja 10 tappiolla. Tampereen Pyrintö taas kärkkyy viivan alapuolella, yhdeksännellä sijalla 9 voitolla ja 11 tappiolla.


Joukkueet kohtasivat edelliskerran Pyynikillä marraskuun puolenvälin tienoilla, jolloin Näädät nappasi voiton nimiinsä loppunumeroin 72-77.Tampereen Pyrintö


Runkosarjan viimeiselle viikolle, ainakin nokialaisia vastaan, Pyrintö lähtee hieman vajaamiehisellä kokoonpanolla, kun tamperelaisten kokoonpanosta puuttuvat ennakkotietojen mukaan ainakin Tomas Pihlajamäki, Valtteri Leppänen ja Lassi Kilpinen.


Pyrinnön parhaimmistaan tällä kaudella ovat lukeutuneet Ike Smith (18,2/6,7/3,4), LJ Thorpe (12,7/4,9/4,3) sekä suomalaiskonkari Osku Heinonen (13,2/2,5).


Edellisotteluun verrattuna Pyrinnön kokoonpanossa on nähty muutos, kun Daytone Jennings ei jatkanut joukkueessa enää joulun jälkeen. Tilalle hankittiin Tylan Birts (9,8/4,5).


Pyrintö lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, kun tamperelaiset voittivat kahdessa peräkkäisessä kotiottelussaan ensin Korihait ja sitten KTP-Basketin.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Tampereen Pyrintö ke 18.1. klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page