top of page

Runkosarja lähenee huipentumaansa: Näädät tiistaiksi Lahteen


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat tiistaina 3.1. klo 18:30 Lahti Energia Areenalla, jossa vastaan astelee Lahti Basketball. Kyseessä on Nokialle runkosarjan neljänneksi viimeinen ottelu.


Missä mennään?


Nokialla on jäljellä Korisliigan varsinaista runkosarjaa enää neljä ottelua ja sijoittuminen ylempään jatkosarjaan näyttää tällä hetkellä hyvältä. Näädät on neljännellä sijalla 10 voitolla ja 8 tappiolla, mutta yhden voiton päässä on peräti viisi muutakin joukkuetta.


Lahti Basketball on taas sarjataulukon kymmenennellä sijalla 5 voitolla ja 13 tappiolla. Häntäpäässä lahtelaisten niskaan hengittävät Tapiolan Honka (4/14) ja Korihait (4/14).


Nokialaisittain mielenkiintoista on, että ennakkotietojen mukaan Antti Ahonen nähdään ensimmäistä kertaa tällä kaudella BC Nokian Korisliiga-joukkueen kokoonpanossa.


Lahti Basketball


Lahti Basketballin kehnosti alkaneen kauden myllerrys alkoi jo marraskuun loppupuolella, kun silloinen päävalmentaja Pieti Poikola vapautettiin tehtävästään ja päävalmentajan paikan otti belgialaislähtöinen Tom Cooman.


Lokakuun lopusta joulun välipäiviin asti kantaneessa tappioputkessa lahtelaiset hävisivät kymmenen ottelua putkeen. Apuihin hälytettiin edelliskaudelta tuttu Chris Clarke, jonka tripla-tuplan johdolla lahtelaiset saivat tappioputkensa poikki KTP-Basketia vastaan.


Pitkin kautta lahtelaisten pisteistä ovat pääosin vastanneet Michael Ertel II (17,8/4,1), Devon Thomas (16,4/4,3/4,8), Karl Gamble (11,3/5,9) sekä Näädissä viime kaudella pelannut Steven Haney (10,5/4,9). Lahti tosin joutuu valitsemaan ulkomaalaisviisikostaan neljä pelaavaan kokoonpanoon.


– Meidän pitää nopeasti unohtaa lauantain tappio ja keskittyä osaavaan Lahden joukkueeseen. Tämä on nyt täysin toisenlainen joukkue kuin se, jonka kohtasimme aikaisemmin tällä kaudella. Tämä joukkue pystyy totisesti tekemään pisteitä, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Missä ja miten?


  • Lahti Basketball – BC Nokia, ti 3.1.2022 klo 18:30 @ Lahti Energia Areena

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page