top of page

Pohjola Sairaala BC Nokian yhteistyökumppaniksiBC Nokia ja Pohjola Sairaala ovat solmineet tulevaa kautta koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Pohjola Sairaala tarjoaa BC Nokian pelaajille laadukkaan, tehokkaan ja nopean hoitopolun vammojen hoitoon sekä kuntoutukseen.

"Pohjola Sairaala tarjoaa oman tietotaitonsa myös vammojen ennaltaehkäisyyn ja on näin rakentamassa yhdessä joukkueen kanssa menestyksekästä kautta 2019/20", toteaa ortopedi Jussi Elo Tampereen Pohjola Sairaalasta.

"Pohjola Sairaalasta saamme luotettavan sekä arvostetun kumppanin yhteiselle matkallemme. Urheilu vaatii aina veronsa ja loukkaantumisia tulee, mutta yhteistyön myötä pystymme tekemään kaikkemme niiden ennaltaehkäisemiseksi ja tietysti saamme huippuosaamista vammojen hoitoon. Vaikka yhteistyömme kattaa aluksi vain tulevan kauden, niin näemme tässä ainekset pitkäjänteiseen yhteistyöhön, joka palvelee molempia osapuolia 100%:sti", kommentoi Valtteri Autero BC Nokialta.

Kuvassa yhteistyöstä iloitsevat BC Nokian myyntipäällikkö Valtteri Autero ja hänen ympärillään Tampereen Pohjola Sairaalan ortopedi Jussi Elo, urheilukoordinaattori Jenna Kivimäki, yksikönpäälikkö Tiina Lassila ja ortopedi Marko Wahlman.

 


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page