top of page

Pirkanmaan paikalliskamppailut jatkuvat alemmassa jatkosarjassa Pyynikillä lauantaina


BC Nokian ottelut Korisliigan alemmassa jatkosarjassa jatkuvat lauantaina 4.2. klo 15:00 Pyynikin palloiluhallilla, kun Näädät matkustavat Tampereen Pyrinnön vieraaksi. Kyseessä on kauden kolmas Pirkanmaan paikalliskamppailu.


Missä mennään?


Korisliigan alemmassa jatkosarjassa kukin joukkue on nyt pelannut kaksi ottelua, joiden jälkeen Näädät (12 voittoa, 12 tappiota) on kiinni pudotuspelipaikassa toisella sijalla ja Pyrintö (10 voittoa, 14 tappiota) hengittää niskaan kolmantena.


Runkosarjassa joukkueiden molemmat kohtaamiset päättyivät Näätien voitonjuhliin: ensimmäinen kohtaaminen marraskuussa päättyi niukasti 72-77, kun taas tammikuussa nokialaiset olivat etevämpiä loppulukemin 87-75.


Nokialla on allaan viimeviikkoinen voitto Tapiolan Hongasta, mutta keskiviikkona Näädät taipui Korihaille kotikentällään. Pyrintö taas voitti ensin Lahti Basketballin ja sitten hävisi Kobrille.


Tampereen Pyrintö


Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Pyrintö oli vaikeassa tilanteessa, kun tamperelaisilta puuttui miltei koko takakenttä suomalaispelaajien osalta. Sairastuvalta on tullut helpotusta, kun ennakkotietojen mukaan ainakin Lassi Kilpinen ja Valtteri Leppänen tulevat pelaamaan lauantaina.


Pyrinnön yksi tärkeimmistä suomalaisista tällä kaudella, Tomas Pihlajamäki, taas on ainakin vielä pois tamperelaisten kokoonpanosta.


Tamperelaisten parhaat pistemiehet tällä kaudella ovat olleet Ike Smith (17,8/6,6), LJ Thorpe (12,5/4,8/4,3), Osku Heinonen (13,4/2,7) sekä juuri ennen vuodenvaihdetta joukkueeseen liittynyt Tylan Birts (14,6/5,3).


– Aika yksinkertainen pelisuunnitelma: pistä pallo koriin, Näätien päävalmentaja Greg Gibson ennakoi ottelua.


Missä ja miten?


  • Tampereen Pyrintö – BC Nokia, la 4.2.2023 klo 15:00 @ Pyynikin palloiluhalli, Tampere

  • Ruutu+

  • Alakulman fanibussi0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page