Pirkanmaan paikalliskamppailu numero kaksi Pyynikillä


BC Nokialla on mahdollisuus maksaa kalavelkoja, kun Korisliiga-kauden toinen Pirkanmaan paikalliskamppailu pelataan Pyynikillä keskiviikkona 18.12. klo 18:30 Tampereen Pyrintöä vastaan.


Näädillä vastaan tulee levännyt Pyrintö, joka on viimeksi pelannut runsas viikko sitten maanantaina, ja sekin Suomen Cupia, jossa tamperelaiset etenivät välieriin – kuten myös Näädät. Tauko toi mukanaan muutoksen Pyrinnön takakentälle, kun LJ Rose sai lähteä ja tilalle hankittiin Kobrat-taustainen Nick Kellogg.


Vaikka Pyrinnöllä on sujunut kausi mallikkaasti, niin pieni viilaus oli paikallaan. Rose jäi tehoiltaan lepsuksi, mutta Kelloggilta löytyy kaudelta 2017/18 hurja 20,0 pisteen kausi Lapualta. Kun jo ennestään Pyrinnöltä löytyy rutkasti hyökkäysvoimaa, niin yhden uuden skoraajan tuominen nippuun tuskin helpottaa vastustajien päävalmentajien päänsärkyä.


Meidän puolustuksemme vuosi Seagullsia vastaan viimeksi. Asiat eivät mene helpommaksi, kun vastassa on yksi sarjan parhaimmista hyökkäyspään joukkueista eli Pyrintö, jolta löytyy paljon aseita hyökkäyksessä ja meidän pitää olla aggressiivisia ja fiksuja samaan aikaan. Hyökkäyspäässä meidän tulee pitää huolta pallosta, minkä kanssa emme ole tehneet lähiaikoina hyvää työtä. – Greg Gibson

Pyrinnön ehdoton johtotähti tällä kaudella on ollut monissa liemissä marinoitu BJ Raymond (20,4/6,6/2,4), joka on äärimmäisen monipuolinen peluri. Raymond on 47,1% kolmostarkkuudella yksi kymmenestä Korisliigan tarkimmista heittäjistä – tilastokategoriassa, jossa löytyy kolme pyrintöläistä: Raymondin lisäksi Osku Heinonen (42,9%) ja ykkössijalla Näätiä vastaan loukkaantumisen vuoksi sivussa oleva Ville Haapoja (52,0%).


Näädillä on allaan kaksi peräkkäistä tappiota, joista molemmat ovat tulleet Korisliigan kahta kärkijoukkuetta Salon Vilpasta ja Helsinki Seagullsia vastaan. Lassi Nikkarinen ja Niko Mattila ovat GTD-merkinnöillä loukkaantumisen takia. Jos he puuttuvat keskiviikkona, niin rotaatiosta on pois kaksi takakentän tärkeää työmyyrää.


Viimeisestä kymmenestä BC Nokian ja Tampereen Pyrinnön kohtaamisesta tamperelaiset ovat vieneet yhdeksän. Nyt, jos koskaan, on aika ilmoittautua Alakulman fanibussiin matkaamaan kohti itää. Huhujen mukaan matkassa on myös itse Joulupukki. Tässä yhtälössä on edelleen jotain mätää. Onko kukaan muka nähnyt Alakulman yhtä rumpalia ja Joulupukkia samassa paikassa?Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.