top of page

Pirkanmaan paikalliskamppailu numero kaksi Pyynikillä


BC Nokialla on mahdollisuus maksaa kalavelkoja, kun Korisliiga-kauden toinen Pirkanmaan paikalliskamppailu pelataan Pyynikillä keskiviikkona 18.12. klo 18:30 Tampereen Pyrintöä vastaan.


Näädillä vastaan tulee levännyt Pyrintö, joka on viimeksi pelannut runsas viikko sitten maanantaina, ja sekin Suomen Cupia, jossa tamperelaiset etenivät välieriin – kuten myös Näädät. Tauko toi mukanaan muutoksen Pyrinnön takakentälle, kun LJ Rose sai lähteä ja tilalle hankittiin Kobrat-taustainen Nick Kellogg.


Vaikka Pyrinnöllä on sujunut kausi mallikkaasti, niin pieni viilaus oli paikallaan. Rose jäi tehoiltaan lepsuksi, mutta Kelloggilta löytyy kaudelta 2017/18 hurja 20,0 pisteen kausi Lapualta. Kun jo ennestään Pyrinnöltä löytyy rutkasti hyökkäysvoimaa, niin yhden uuden skoraajan tuominen nippuun tuskin helpottaa vastustajien päävalmentajien päänsärkyä.


Meidän puolustuksemme vuosi Seagullsia vastaan viimeksi. Asiat eivät mene helpommaksi, kun vastassa on yksi sarjan parhaimmista hyökkäyspään joukkueista eli Pyrintö, jolta löytyy paljon aseita hyökkäyksessä ja meidän pitää olla aggressiivisia ja fiksuja samaan aikaan. Hyökkäyspäässä meidän tulee pitää huolta pallosta, minkä kanssa emme ole tehneet lähiaikoina hyvää työtä. – Greg Gibson

Pyrinnön ehdoton johtotähti tällä kaudella on ollut monissa liemissä marinoitu BJ Raymond (20,4/6,6/2,4), joka on äärimmäisen monipuolinen peluri. Raymond on 47,1% kolmostarkkuudella yksi kymmenestä Korisliigan tarkimmista heittäjistä – tilastokategoriassa, jossa löytyy kolme pyrintöläistä: Raymondin lisäksi Osku Heinonen (42,9%) ja ykkössijalla Näätiä vastaan loukkaantumisen vuoksi sivussa oleva Ville Haapoja (52,0%).


Näädillä on allaan kaksi peräkkäistä tappiota, joista molemmat ovat tulleet Korisliigan kahta kärkijoukkuetta Salon Vilpasta ja Helsinki Seagullsia vastaan. Lassi Nikkarinen ja Niko Mattila ovat GTD-merkinnöillä loukkaantumisen takia. Jos he puuttuvat keskiviikkona, niin rotaatiosta on pois kaksi takakentän tärkeää työmyyrää.


Viimeisestä kymmenestä BC Nokian ja Tampereen Pyrinnön kohtaamisesta tamperelaiset ovat vieneet yhdeksän. Nyt, jos koskaan, on aika ilmoittautua Alakulman fanibussiin matkaamaan kohti itää. Huhujen mukaan matkassa on myös itse Joulupukki. Tässä yhtälössä on edelleen jotain mätää. Onko kukaan muka nähnyt Alakulman yhtä rumpalia ja Joulupukkia samassa paikassa?0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page