top of page

Perrion Callandret saapuu NBA G Leaguen Windy City Bullsista Nokialle


BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Perrion Callandret, 27, ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Aiemmin NBA G Leaguessa pelaavaa Windy City Bullsia edustanut Callandret tulee pelaamaan ensimmäistä kauttaan Euroopassa.


Callandret on pelannut kokonaisuudessaan kaksi kautta Windy City Bullsissa, jossa hän tilastoi viime kaudella 4,1 pistettä, 2,6 levypalloa ja 3,3 syöttöä ottelua kohden. Callandret on ollut Bullsin sopimuspelaaja kolmen kauden ajan ja pelannut yhteensä G Leaguessa 59 ottelua, joista 6 aloitusviisikossa.


Koronakaudella 2020-21 NBA G Leaguessa pelattiin vähän yli kuukauden mittainen kausi, johon Bulls ei osallistunut. Tämän vuoksi Callandretilta ei löydy pelejä tuolta kaudelta.


Callandret on ollut kaksi kesää myös Chicago Bullsin kesäliigajoukkueen mukana Las Vegasissa. Viimeisin edustus on tältä kesältä, mistä Näätien päävalmentaja Greg Gibson bongasi hänet.


– Perrion on nähnyt G Leaguen ja haluaa nyt katsoa mahdollisuuksia Euroopassa. Minulla oli mahdollisuus tavata hänet Las Vegasissa ja olemme innoissamme, että hän tulee meille. Hän on urheilullinen, vahva, monipuolinen ja hyvä puolustuksessa. Kaikkein tärkeintä on, että hän on nälkäinen etenemään koripallourallaan, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kertoo.


Callandret teki syksyllä 2019 pelaajasopimuksen Chicago Bullsin kanssa, minkä myötä häneltä löytyy myös yksi preseason-ottelu Bullsin NBA-joukkueen riveistä. Windy City Bulls on Chicago Bullsin farmijoukkue.


Yliopistouransa Callandret pelasi Idahossa, jossa hän tilastoi seniorikaudellaan 9,6 pistettä, 3,4 levypalloa ja 3,0 syöttöä ottelua kohden.


BC Nokialla on pelaajasopimukset Callandretin lisäksi Kalle Peltosen, Mikael Laihosen, Antero Lehdon, Niko Mattilan, Antti Ahosen ja Hugo Bomanin kanssa. Joukkuetta valmentaa Greg Gibson, jonka apuna on Tanner Massey. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page