top of page

Näätien voittoputki katkesi Kouvojen käsittelyssä – ”Tänään saimme nenillemme”


BC Nokian kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Kouvot aiheutti Näädille kauden ensimmäisen tappion selkein loppulukemin 63-91 (37-41).


Kouvot johti ottelua käytännössä alusta loppuun omalla vapaalla pelityylillään. Kouvolalaisten puolustus aiheutti nokialaisille peräti 21 menetystä, joista Kouvot juoksi 20 pistettä.


– Onnittelut Kouvoille, he ansaitsivat voiton. En tiedä, mikä meidän mindset oli, mutta se ei ollut ainakaan, että pelaamme koripalloa puolustuspäässä. Olemme olleet onnekkaita aiemmin, tänään saimme nenillemme, Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Kouvoilta kaksinumeroisille pistelukemille ylsi viisi pelaajaa: Wayne Martin Jr. (16/6), Quenterrius Jackson (20/7), Austin Butler (12/11), Joel Mäntynen (18/6/6 syöttöä) ja Deshon Taylor (17/5/5).


– Heillä on pirun hyviä pelaavia, hyvin jalkavia pelaajia. Ei meiltäkään tänään mikään kaikista paras puolustuspäivä. Tänään rutkasti parannettavaa, kapteeni Antero Lehto kommentoi.


Näätien korkeimmat pistemäärät heittivät Johnathan Stove (22/4) ja Alan Herndon (20/8).


BC Nokian saldo on nyt neljästä ottelusta kolme voittoa. Samalla saldolla Korisliigassa ovat myös KTP-Basket ja Kobrat. Näätien seuraava ottelu on vieraissa tiistaina 18.10. juuri KTP-Basketia vastaan.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page