top of page

Näätien uusi ulkomaalaisvahvistus on Puolasta saapuva Steven Haney


BC Nokia on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun yhdysvaltalainen Steven Haney, 26, saapuu joukkueen vahvuuteen Puolan pääsarjasta.


198-senttinen Haney aloitti kuluvan kauden MKS Dąbrowa Górniczassa, jossa hän ehti pelata seitsemän ottelua Puolan pääsarjaa ja kaksi ottelua Alpe Adria Cupia. Puolan pääsarjassa hän tilastoi keskimäärin 8,4 pistettä ja 0,9 levypalloa ottelua kohden.


Haney kärsi loukkaantumisen kesällä, minkä jälkeen hän saapui Dąbrowa Górniczaan korvaamaan loukkaantuneen yhdysvaltalaispelaajan. Kun korvattava pelaaja toipui loukkaantumisesta, niin Haney oli vapaa etsimään uutta seuraa.


Olen todella innoissani Stevenin puolesta, hän todellakin osaa heittää koripalloa. Sain hänen Ruotsin valmentajaltaan suuret suosittelut, että hän on aito ammattilainen ja pidetty henkilö joukkuekavereidensa keskuudessa. Toivottavasti hän tuo meidän pelaamiseemme lisäenergiaa. – Greg Gibson

Haneyn NCAA-ura käynnistyi University of Central Floridassa, josta hän siirtyi yhden kauden jälkeen Loyola Marymountiin, jossa hän tilastoi viimeisellä kaudellaan 12,9 pistettä ja 2,4 levypalloa ottelua kohden.


Ammattilaisuransa Haney aloitti kaudella 2018-19 Kosovossa, josta hän siirtyi Ruotsin pääsarjaan, östersundilaiseen Jämtland Basketiin seuraavaksi kaudeksi. Kolmannen ammattilaiskautensa, 2020-21 Haney aloitti Puolan pääsarjaa SKS Starogard Gdański, josta hän siirtyi liettualaiseen KK Pieno žvaigždėsiin.


Nokialle Haney saapuu tänään ja hän on todennäköisesti kokoonpanossa jo sunnuntaina, kun Näädät kohtaa Tampereen Pyrinnön kotikentällään.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page