Näätien mainiot kolme jaksoa eivät riittäneet Vilpasta vastaan


Korismaanantain kotiottelussa BC Nokia vei enemmän tai vähemmän peliä kolme neljännestä, kunnes Salon Vilpas karkasi 73-83 (37-32) -voittoon. Vilpas jatkaa voiton myötä tappiottomana Korisliigan piikkipaikalla.


Kolmekymmentä minuuttia Nokian palloiluhallissa nähtiin viihdyttävä, urheilullinen ja aggressiivisesti puolustava Näädät, joka piti parhaimmillaan kynsissään 11 pisteen johtoa. Päätösneljännes kuitenkin alkoi tasalukemissa 53-53, jonka jälkeen Näädät joutui pesukoneeseen. Vilpas aloitti päätösneljänneksen 2-20, jonka jälkeen peli oli käytännössä taputeltu.


Ehkä se johtuu nuoruudesta, mutta jäi sellainen tunne, että olimme aggressiivisempia alussa, mutta lopussa Vilpas taas oli aggressiivisempi. – Greg Gibson

Näädiltä ensimmäisellä puoliajalla Teemu Sulonen (8/0) käytti minuuttinsa erinomaisesti naulaten kaksi kolmosta. Kukaan ei kuitenkaan pisteillä juhlinut, kun kaksinumeroisiin pistelukemiin pääsivät Tyler Flack (10/7), Stacy Davis (10/9) ja Lassi Nikkarinen (10/2).
Vilppaalta Tim Coleman (22/5) pelasi vakuuttavasti salolaisten karkumatkalla. DJ Laster (20/4), Teemu Rannikko (11/2/5 syöttöä) ja Jamuni McNeace (10/8) olivat muut vierasjoukkueen pistenikkarit.


Eipä tuossa, Näädillä ei ole kauaa aikaa nuolla haavojaan, kun härkäviikot jatkuvat. Keskiviikkona vastaan tulee Korisliigan sarjakakkonen Helsinki Seagulls. Perjantaina taas on edessä jälleen kotiottelu, kun Nokialle saapuu moottoritien ylitse Tampereen Pyrintö.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.