top of page

Näätien lauantaivieraaksi saapuu sarjaputoamista vastaan kamppaileva Honka


BC Nokia hakee orastavalle kahden ottelun voittoputkelleen Korisliigan alemmassa jatkosarjassa jatkoa lauantaina 18.2. klo 17:00 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu sarjataulukon pohjapaikalla oleva Tapiolan Honka.


Missä mennään?


BC Nokia (14 voittoa, 13 tappiota) on nyt rynninyt Korisliigan alemman jatkosarjan piikkipaikalle ohi Kobrien (13/14). Alla on kaksi peräkkäistä voittoa, joista ensimmäinen Lahti Basketballista viikonloppuna ja toinen tiistaina Kobrista.


Honka (7/20) on jatkosarjassa tähän mennessä voitoitta, kun jokainen viidestä ottelusta on päättynyt tappioon.


Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin tammikuun lopussa, jolloin Näädät haki sarjapisteet Tapiolasta 63-79. Paljon on ehtinyt tosin tapahtua sen jälkeen – erityisesti Hongan vahvistusosastolla.


– Tuulilasimme on isompi kuin peräpeili. Jotta pääsemme sinne, minne haluamme, meidän pitää katsoa eteenpäin ja olla todella keskittynyt Honkaan, jolla on eri joukkue kuin viimeisessä kohtaamisessamme, päävalmentaja Greg Gibson ennakoi.


Tapiolan Honka, Espoo


Vielä tammikuussa Honka pelasi kolmella vahvistuksella: Jahlil Tripp, Malcolm Duvivier ja Adrien Lawson Jr. Jäljellä ovat enää Tripp ja Lawson, kun joukkueeseen ovat liittyneet Emanual Shepherd ja Colin Slater. Duvivier taas siirtyi Ranskaa.


Shepherd (10,0/5,8) on tähän mennessä ehtinyt pelata neljä ottelua Hongan paidassa, Slater (12,0/1,5/5,5) taas kaksi.


Hongan tämän kauden tehokkaimpiin pelaajiin lukeutuvat Tripp (18,6/4,6), Tuukka Kotti (9,7/7,5), Lawson (13,7/5,5) ja Carl Lindbom (10,9/5,8).


Sarjanousijana Honka on tällä hetkellä tiukassa paikassa, kun Korihait tiputti hyvin menneellä jatkosarjallaan Hongan sarjajumboksi.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Tapiolan Honka, 18.2.2023 klo 17:00 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page