top of page

Näätien kanssa samoista sijoista kamppaileva KTP saapuu perjantaiksi Nokialle


BC Nokia pelaa viimeisen Korisliiga-ottelunsa ennen joulua perjantaina 16.12. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu KTP-Basket.


Missä mennään?


Korisliigassa jatkosarjojen alkuihin on aikaa enää vähän reilu kuukausi ja BC Nokia (8 voittoa/7 tappiota) on nyt viidentenä. KTP-Basket (8/6) taas on seitsemäntenä, kun perjantaina kohtaavien joukkueiden välillä on vain samassa voittomäärässä oleva Salon Vilpas (8/7).


Näädillä on allaan itsenäisyyspäivän voitto Tapiolan Hongasta ja Koripalloliiton kilpailujaoksen määräämä tekninen voitto Kouvoista.


KTP on taas napannut edellisestä neljästä ottelustaan kolme voittoa, joista viimeisin tiistailta Korihaita vastaan.


KTP-Basket, Kotka


KTP on tällä kaudella ollut Korisliigan toiseksi paras tekemään pisteitä, kun kotkalaiset ovat mättäneet keskimäärin 90,2 pistettä per peli. Näädät taas ovat joukkuetilastojen pistekategorian toisessa päässä – toiseksi viimeisenä – 76,1 pisteellä per ottelu.


Yksi iso palanen on poissa, kun Korihaita vastaan päänsä katsomorakenteisiin kolauttanut Brandon Tabb ei tule olemaan kotkalaisten kokoonpanossa perjantaina. Toivotamme hänelle pikaista paranemista.


Kotkan perjantain kokoonpanon parhaimmat pistemiehet tähän mennessä ovat olleet Roydell Brown (16,0/8,4), Brandon Sly (14,6/2,7/6,3), Jordan Giles (12,8/5,1), Mubashar Ali (10,8/6,0) ja Vili Nyman (9,9/3,9).


– KTP on tehnyt pisteitä mainiosti koko kauden. Me emme voi päästää heitä mukavuusalueelle alussa, minkä lisäksi meidän pitää pysyä tasaisina koko ottelun, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Mielenkiintoisin pelaaja: Mubashar Ali


25-vuotias ja 2013-senttinen Mubashar Ali nousi monien koripallofanien huulille marraskuun lopussa julkaistun STT:n tekemän haastattelun jälkeen. Tässä vielä Alin omat sanat julkaistun artikkelin jälkeen. Ei siitä sen enempää.


Pitkään Yhdysvaltojen yliopistokentillä – ja hetken aikaa myös Turkissa – pelannut Warriors-kasvatti pelaa huikeaa tulokaskautta Korisliigassa, jossa hän on tilastoinut 10,8 pistettä, 6,0 levypalloa ja 1,1 torjuntaa ottelua kohden vähän alle 20 minuutin peliajalla.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – KTP-Basket, pe 16.12.2022 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

  • Paikalla tulee olemaan myös itse Joulupukki

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page