top of page

Näädille vierasvoitto Kotkasta, Lehto ratkaisi jälleen jäänkylmästi


Kuva: Mikko Mäkelä

Steveco Areenalla Kotkassa nähtiin tiukka Korisliiga-ottelu, jonka päätteeksi BC Nokia pääsi kotimatkalle sarjapisteet mukanaan KTP-Basketista 90-95 (44-45). Jälleen kerran ratkaisijaksi nousi Antero Lehto, jolla ei tiukoissa paikoissa käsi tärise.


Äärimmäisen tasaisen ottelun ratkaisu nähtiin vasta viimeisellä minuutilla, kun KTP oli pisteen päässä 88-89. 21 sekuntia ennen loppusummeria Antero Lehto teki sen, mitä Antero Lehto tekee.Kun aikalisän jälkeen Näädät onnistui pakottamaan kotkalaiset menetykseen, niin viimeiset silaukset heitettiin vapaaheittoviivalta Wes Washpunin ja Matias Ojalan toimesta.


Tulimme tähän peliin lyhyellä valmistautumisella ja pelimme oli hyvää. Olen tyytyväinen pelaamisemme kehitykseen. KTP-Basket on hyvä joukkue ja täällä on aina vaikea voittaa. – Greg Gibson

Näätien pistekuningas oli Washpun, joka väänsi kovalla intensiteetillä 20 pistettä, kuusi levypalloa, kahdeksan syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Washpunin pelaamisesta kertoo paljon, että hän on 185-senttisenä takamiehenä Korisliigan pelaajatilastoissa kolmantena syötöissä ja toisena (!) torjunnoissa.Muut yli kymmenen pisteen pelaajan vierailta olivat Daeshon Francis (17/6), Jeff Garrett (13/6), Lehto (14/4/4 syöttöä), Ojala (11/1) sekä parhaan pelinsä tähän mennessä Näädät-nutussa pelannut Khaliq Spicer (16/5).


KTP:n parhaimmistoa olivat jättiläiskaksikko Greg Mangano (22/8) ja Joseph Burton (19/13) sekä ensimmäisen pelinsä kotkalaisten rivistössä pelannut Braxton Huggins (20/3).


Kotkalaisten koko näkyi erityisesti levypallotilastossa, jonka KTP vei 43-33 ja haki 16 hyökkäyslevypalloa. Näädät kompensoi sortumalla vain kymmeneen menetykseen.Ottelun huippuhetket:0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page