top of page

Näädille selkeä tappio Loimaalta – ”Olemme vähän alamaissa”


BC Nokia hävisi Korisliigan alemman jatkosarjan ottelussa Bisons Loimaalle vieraissa 90-71 (50-41).


Tasaisen ensimmäisen neljänneksen jälkeen Bisons nappasi johtoaseman itselleen vieden toisen neljänneksen 27-18 ja repäisi eron nokialaisten ulottumattomiin kolmannella neljänneksellä, joka kirjattiin kotijoukkueelle 25-15.


On se aika vuodesta, että yksi kahdesta asiasta tapahtuu sekä yksilöiden että joukkueiden osalta: joko nouset tai lasket, ei ole mitään siitä välillä. Tällä hetkellä olemme vähän alamaissa. Kaikki alkaa puolustuksestamme, se on meidän DNA. Juuri nyt jostain syystä emme ole sitoutuneita siihen päähän. – Greg Gibson

Bisonsin ykkönen oli Thomas Vehmanen, joka pelasi loistopelin tilastoiden 20 pistettä ja 4 syöttöä. Pisteistä kotijoukkueella vastasivat myös Zachary Copeland (19/4/5 syöttöä), Zach Thomas (18/8) ja Cortez Edwards (12/3).


Näätien pistekärki oli Steven Haney, jonka saldo oli 24 pistettä ja 8 levypalloa. Arnaldo Toro keräsi 11 pisteen ja 15 levypallon tupla-tuplan.


Tappiosta huolimatta Näädät on edelleen alemman jatkosarjan ykkösenä. Nokialaisten ottelut jatkuvat lauantaina Joensuussa Kataja Basketia vastaan.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page