top of page

Näädille kitkerä tappio Lapualta – alempi jatkosarja kutsuu


BC Nokian Korisliigan runkosarja sai päätöksensä lauantaina Lapualla, kun kotijoukkue Kobrat oli parempi loppulukemin 72-62 (34-39). Tappion vuoksi Näädät jatkaa pelejään alemmassa jatkosarjassa sijalta kahdeksan.


Näätien kehno heittopeli kostautui toisella puoliajalla, jonka lapualaiset veivät kokonaisuudessaan 38-23. Näädät osui koko ottelussa kolmosensa kehnosti 7/31 (23%).


– Totta kai tämä oli iso pettymys meille. Kauden tavoite oli päästä top kuuteen, muttei sitä saatu lunastettua. Eikä se ollut pelkästään tämä peli, vaan meillä oli jo aiemmin ottelupalloja saada 12 voittoa, minkä se olisi näköjään vaatinut, Antero Lehto kommentoi ottelun jälkeen.


Näädät johti ottelua kolmannella neljänneksellä jo hetken aikaa 10 pistettä.


– Avainhetki oli, kun johdimme kymmenen pistettä kolme pallonhallintaa putkeen. Saimme vapaat heittopaikat, mutta ne menivät ohitse. Kymmenen pisteen johto olisi yhtäkkiä voinut olla 16. Se on ollut tarinamme koko kauden: emme kykene heittämään sisään, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Näädiltä kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Alan Herndon (16/8), Johnathan Stove (16/5) ja Antero Lehto (11/2/4 syöttöä). Kobrien pistekolmikko oli Kaelin KJ Jackson (22/4/6 syöttöä), Danny Pippen II (20/9) ja Javion Ogunyemi (18/15).Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page