Näädille ensimmäinen kotivoitto Uran kustannuksella


Se ei ollut missään nimessä kaunista, mutta BC Nokian Korisliiga-kauden ensimmäinen kotivoitto on tosiasia. Näädät sai väännettyä Ura Basket eGameStarsista 100-84 (48-43) -voiton Nokian palloiluhallissa.


Aina ei lähde rullaamaan kunnolla, vaan käsijarru pysyy päällä ainakin lievästi. Tasaisessa kamppailussa molemmilla oli omia vaikeuksia, mutta päätösneljänneksellä Näädät vetäisi ohitse vieden viimeisen kympin 27-16.


Nokialaiset hallitsivat peliä erityisesti korin läheisyydestä, mistä karua kieltä puhuvat tilastot: 16 hyökkäyslevypalloa ja peräti 60 pistettä maalatulta kolmen sekunnin alueelta. Levypallot menivät Näädille kokonaisuudessaan 52-38.


Olen todella iloinen sekä jätkien että fanien puolesta. Ensimmäistä kotivoittoa on odotettu. Tämä ei ollut missään nimessä täydellinen ottelu. Lopussa meillä oli riittävästi tilanteita putkeen, joissa saimme stopin ja pääsimme itse tekemään korin, jotta saimme ratkaisevan eron. – Greg Gibson

Olemme tulleet aiemmissa kotiotteluissa kopista vähän huonolla jalalla jostain syystä, mutta nyt tulimme kolmannelle jaksolle paremmin. – Niko Mattila

Vaikka peli olikin ehkä vähän nihkeää, niin jälleen siellä oli hetkensä. Parhaimmillaan se näyttää tältä…… sekä tältä.Kotijoukkueelta Stacy Davis (22/14) määräsi korin alla yhdessä Daniel Dolencin (12/5) ja Tyler Flackin (16/5) kanssa. Takakentältä erottuivat Niko Mattila (13/4/3 syöttöä), Demarcus Holland (14/10/3 syöttöä) ja, jälleen kerran, Lassi Nikkarinen (11/2/7 syöttöä).


Jo ennakkoon Uran vaarallisimmaksi pelaajaksi tiedetty Stephaun Branch (14/11/9 syöttöä) pysyi ainakin osittain kurissa, mutta mies näytti monipuolisuuttaan keräämällä miltei tripla-tuplan. Vieraiden paras pistemies oli Dustin Thomas (21/6), jonka pistetaakkaa kantoivat Marius van Andringa (18/3/5 syöttöä) ja Miikka Luosmaa (15/6).


Näätien pelit jatkuvat perjantaina, kun nokialaiset matkustavat Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin Kouvolaan kohtaamaan Kouvot.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.