top of page

Näädillä loistoalku Korisliiga-kauteen – Vilpas kaatui vieraissa puolustuksen kautta


BC Nokian Korisliiga-kausi 2022-23 käynnistyi komealla vierasvoitolla Salohallin 1187 katsojan edessä. Näädät taisteli sarjapisteet Salon Vilppaalta loppunumeroin 65-72 (29-42). Johnathan Stove oli hurjassa vireessä 28 pisteellä.


Jos jostain on vaikea päästä voittajana takaisin kotimatkalle, niin se on Salohallista. Siipirikkoisena preseasonin jälkeen ensimmäiseen otteluunsa saapunut Näädät osoitti jälleen kerran, että nokialaisjoukkue kaapii vastoinkäymisistä virtaa. Nokia lähti matkaan kahdeksalla pelaajalla, joista seitsemän kävi kentällä.


– Viisi on tarpeeksi, mutta tykkäisin saada enemmän kuin seitsemän jalkeille. Olen todella ylpeä näistä taistelijoista, jotka meillä oli tänään, Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.Ottelu eteni pitkälti Näätien hallinnassa, vaikka Vilppaalla oli etsikkoaikansa pariinkin kertaan. Kolmannella neljänneksellä kotijoukkue meni hetkeksi jopa ohitse; päätösneljänneksellä Vilpas kiipesi yhden pallonhallinnan päähän.


Erityisesti Nokian aggressiivinen puolustus aiheutti kotijoukkueelle harmaita hiuksia, kun Vilpas sortui 20 menetykseen.– Meillä oli hyvä pallonpaine suurimman osan pelistä. Rikoimme muutaman kerran hölmösti, mutta kun on aggressiivinen, niin näitä tulee.


Näätien pistekärki oli Johnathan Stove (28/8), joka rehki 31 sekuntia lukuun ottamatta täydet minuutit. Perrion Callandret (14/4/4 syöttöä) ylsi myös kaksinumeroisille pistelukemille. Kotimaisista pelaajista Kalle Peltonen pelasi loistoillan repien 9 pisteen kylkeen 9 levypalloa.


Vilppaan pisteistä vastasivat Isaiah Crawley (20/10), Perttu Blomgren (11/4/7 syöttöä) ja Keyshawn Feazell (10/8).


Näätien pelit jatkuvat ensi tiistaina 4. lokakuuta, kun Nokian palloiluhallille saapuu Helsinki Seagulls.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page