top of page

Näädät tiistaiksi Kotkaan jahtaamaan Suomen Cup -kannua


BC Nokian seuraava Korisliiga-ottelu on perjantaina 13. joulukuuta, mutta sitä ennen pelataan miesten Suomen Cupia Karhuvuoressa KTP-Basketia vastaan. Ottelu pelataan tiistaina 10.12. klo 18:30 Steveco Areenalla.


Suomen Cup -joukkueiden valintatilaisuus järjestettiin marraskuun loppupuolella Helsingissä, jossa kukin sarjan silloisesta kärkijoukkueesta (Helsinki Seagulls, Salon Vilpas, Karhu Basket ja KTP-Basket) valitsivat paremmuusjärjestyksessä vastustajansa puolivälierävaiheeseen. Otteluparit ovat seuraavat:


  • Helsinki Seagulls – Lahti Basketball

  • Salon Vilpas – Kouvot

  • Karhu Basket – Tampereen Pyrintö

  • KTP-Basket – BC Nokia


Kun Seagulls, Vilpas ja Karhu Basket pääsivät valitsemaan ensimmäisenä, niin KTP:lle ei jäänyt paljon valinnanvaraa. Vaikka KTP olisi halunnut mielellään pelata Kymenlaakson paikallisotteluita Kouvoja vastaan, niin etulyöntiasema on kotkalaisilla, jotka ovat voittaneet molemmat joukkueiden kahdesta tämän kauden kohtaamisesta Korisliigassa.


Puolivälierät pelataan tämän viikon aikana ja voittajat etenevät välierävaiheeseen, jotka pelataan lauantaina 11. tammikuuta. BC Nokian ja KTP-Basketin otteluparin voittaja kohtaa kotiedun turvin Seagullsin ja Lahti Basketballin välisen ottelun voittajan.


Finaali pelataan lauantaina 25.1. Suomen Cupin rankingissa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Miesten Suomen Cupin finaalin voittaja saa kymmenen tuhannen (10 000) euron ja hävinnyt kolmen tuhannen (3 000) euron rahapalkinnon.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page