top of page

Näädät puolusti Hongan kumoon Tapiolassa ja avasi alemman jatkosarjan voitolla


BC Nokia aloitti Korisliigan alemman jatkosarjan voitolla, kun Näädät haki vierasvoiton Espoosta, Tapiolan Hongasta, 63-79 (29-43). Näädät repäisi ratkaisevan eron jo toisella neljänneksellä.


Toinen neljännes oli nappionnistuminen Näädiltä, jonka puolustus oli tiivis ja hyökkäyspäässä tuli onnistumisia toisensa jälkeen. Nokialaiset veivät toisen neljänneksen peräti 11-25 ja pääsi puoliajalle mukavassa 14 pisteen johdossa.


Honka pysyi takana läpi toisen puoliajan, vaikka kotijoukkue valmistelikin pientä kiriä päätösneljänneksellä.


– Puolustuksellisesti olimme aika ok. Honka on tehnyt edellisessä neljässä ottelussa 98 pistettä per ottelu. Me kilpailimme ja pistimme heidät tekemään töitä jokaisen pisteen eteen, Näätien päävalmentaja Greg Gibson aloitti.– Hyökkäyksellisesti tämä oli ehkä paras heittopeli meiltä tällä kaudella. Ei ole salaisuus, että meillä on ollut vaikeuksia heittää kaukaa. Hongalla oli pieni pistejuoksu neljännellä neljänneksellä, jonka pysäytimme parilla peräkkäisellä kolmosella. Ne ovat heittoja, jotka pitää naulata.


Näädät heitti kolmosensa 43 prosentin tarkkuudella 10/23.


Vierasjoukkueelta vauhdissa oli muun muassa Antero Lehto (18/3), joka heitti 14 pistettä ensimmäiseen puoliaikaan. Muut Näätien pistemiehet olivat Perrion Callandret (18/3/7 syöttöä), Johnathan Stove (11/4) ja Alan Herndon (10/10/2 torjuntaa).Hongan kärkinimiksi nousivat Adrien Lawson Jr (17/5), Tuukka Kotti (11/7) ja Malcolm Duvivier (10/9).


Näätien ottelut jatkuvat keskiviikkona 1.2. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu Korihait.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page