top of page

Näädät paransi eilisestä Jämtland Basketia vastaan Kauhajoella


BC Nokia pelasi viikonloppuna kaksi harjoitusottelua Kauhajoella pidetyssä turnauksessa. Eilen Luleå Basketille hävinnyt Näädät paransi eilisestä, mutta hävisi silti Jämtland Basketille 102-91 (49-42).


– Meidän tavoitteemme oli olla parempia kuin eilen. Ilmiselvästi meillä on vielä paljon töitä edessä, mutta saavutimme tavoitteen. Olemme täällä joukkueella, jolla ei ole vielä yhteisiä harjoituksia takanaan, Näätien päävalmentaja Greg Gibson aloitti.


Turnauksessa tulikasteensa saivat alkavalle kaudelle tuoreet kasvot kuten Shawn Hopkins, Lassi Nikkarinen sekä vahvistuskvartetti Ladarius Tabb, Tyler Flack, Stacy Davis ja Kalin Fisher.


– Näen joukkueessamme paljon potentiaalia. Voimme olla joukkue, joka pystyy puolustamaan erittäin hyvin ja osa pelaajista pystyy luomaan paikkoja itselleen ja muille. Meidän vain pitää tehdä töitä sen eteen yhdessä.


Näädiltä parhaimpiin pistelukemiin ylsivät Daniel Dolenc (21/3), Stacy Davis (18/7), Kalin Fisher (16/5) ja Tyler Flack (11/6).


Näätien harjoitusottelut jatkuvat perjantaina 13.9. Nokian palloiluhallilla klo 18:30, kun vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari Karhubasket.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page