top of page

Näädät palaa maajoukkuetauolta Kouvojen hoiviin


EM-karsinnoista johtunut maajoukkuetauko on ohitse ja BC Nokia palaa parketeille huomenna keskiviikkona 26.2. Kouvolassa. Näädät on päässyt tauolla nuolemaan haavojaan ja pääsee täydellä kokoonpanolla sarjapisteiden metsästykseen Kouvoja vastaan Mansikka-aholla.


Ennen kahden viikon mittaista maajoukkuetaukoa Näädiltä puuttui kokoonpanostaan milloin Niko Mattila, Lassi Nikkarinen tai Michael Besselink, mutta keskiviikkona jokainen on pelikuntoinen – parketilla nähdään siis uusiutunut Näädät kokonaisuudessaan. Eikä Näädät missään nimessä lähde pelillisesti huonossa tilanteessa otteluun: nokialaiset ovat sarjataulukossa kuudentena ja allaan kaksi peräkkäistä voittoa.


Meillä on alla hyvä yhdistelmä palautumista ja laadukkaita harjoituksia, joten on aika aloittaa viimeinen kiri. Kouvot vieraissa on vaikea ensimmäinen näytös. Woodson ja Johnson tekevät heidän erilaiseksi joukkueeksi kuin viimeksi kohtaamamme Kouvot. Meidän tulee tehdä hyvää palloskriinitilanteissa ja levypalloissa. – Greg Gibson

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on jo miltei kaksi kuukautta, joten kokoonpanovaihdoksia ollaan nähty myös Kouvolassa. Aiemmin Tampereen Pyrintöä edustanut Kevin Johnson Jr. (12,8/11,0/2,8) aiheutti jo edelliskaudella ongelmia Näädillä ja Ura Basket -taustainen Avery Woodson (18,9/3,5/2,6) sinetöi paikkansa Kouvojen kokoonpanossa Silas Melsonin loukkaantumisen pitäessä miehen ennakoitua kauemmin poissa pelikunnossa.


Eikä kaksi muuta ulkomaalaisvahvistusta ole kevyemmästä päästä, kun nelikon täydentävät monissa liemissä marinoitu David Gonzalvez (12,1/2,0/3,7) sekä Derrick Barden (18,1/7,8/2,5). Suomalaisista isoissa rooleissa ovat ’98-ikäluokkaa edustavat pelinrakentaja Severi Kaukiainen (8,7/2,1/3,9) sekä laituri Teemu Knihtinen (5,7/4,0/1,9).


Tuttuun tapaan Näätien vierasottelut ovat katsottavissa monikameratuotantona Elisa Viihteeltä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page