top of page

Näädät palaa maajoukkuetauolta – Korihaiden lauantaivieraaksi Uuteenkaupunkiin


BC Nokian Korisliiga-joukkue palaa maajoukkuetauolta tositoimiin lauantaina 4.3. klo 18:00 Uusikaupunki Areenalla, jossa Näädät saa vastaansa Korihait.


Missä mennään?


Miltei parin viikon mittainen maajoukkuetauko on ohitse ja Korisliiga palasi arkeensa jo keskiviikkona yhdellä ottelulla. Pelit jatkuvat tänään perjantaina kolmella ottelulla ja lauantaina toisella kolmella.


Alempi jatkosarja on mielenkiintoisessa tilanteessa molempien joukkueiden kannalta. Näädät (15 voittoa, 13 tappiota) on nyt kärjessä (ja kiinni 7. pudotuspelipaikassa) kahden voiton erolla Kobriin (13/15). Korihait (9/19) taas on toiseksi viimeisenä ja kaksi voittoa edellä sarjajumbo Tapiolan Honkaa (9/21).


Vielä lauantain jälkeen mikään ei ole varmaa, mutta molemmat joukkueet vahvistaisivat merkittävästi asemiaan voitolla. Molemmilla joukkueilla on enää neljä ottelua alempaa jatkosarjaa jäljellä.


Korihait, Uusikaupunki


Vaikean runkosarjan jälkeen Korihait oli vielä sarjataulukon viimeinen, mutta alempi jatkosarja on käynnistynyt ukilaisittain loisteliaasti. Korihait on kyennyt ottamaan jo kahden voiton eron Honkaan, joka on tällä hetkellä vaarassa pudotus miesten I divisioona A:han.


Alemmassa jatkosarjan kuudesta ottelusta Korihait on voittanut neljä ja alla on vakuuttava 79-92-voitto Kobrista vieraissa.


Ilman jobinpostia Korihait ei ole tästä kaikesta selvinnyt. Ainakin lauantaina Korihaiden kokoonpanosta on poissa loistokautta pelaava Trey Niemi.


Huomisella ilmoitetusta kokoonpanosta Korihaiden parhaimmistoon tällä kaudella ovat kuuluneet Jalen Jackson (14,8/3,9), Quin Cooper (12,3/1,9), Bojan Sarcevic (13,2/5,1/6,9) ja Prince Oduro (12,4/7,8).


Missä ja miten?


  • Korihait – BC Nokia, la 4.3.2023 klo 18:00 @ Uusikaupunki Areena

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page