Näädät liihottaa Seagullsin vieraaksi Stadiin


BC Nokia matkustaa tänä:än keskiviikkona 9.1. Helsinkiin, kun Näädät kohtaa vierasottelussa Helsinki Seagullsin kello 18:30. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä.


Tuoreessa muistissa on varmasti joukkueiden joulukuun alkupuolen välinen ottelu, jossa Seagulls läväytti taululle ensimmäisen kymmeneen minuuttiin 44 pistettä ja jylläsi 75-118-voittoon Nokian palloiluhallille.


– Viimeksi saatiin Seagullsilta oppitunti, joten asenteesta ei luulisi jäävän kiinni. Ehjä 40 min niin voidaan taistella voitosta, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Lokkia siis riittää kynittäväksi. Kun Näädät (10 voittoa, 10 tappiota) on sarjataulukossa viidentenä, niin heikko alkukausi pitää Seagullsin kahdeksannella sijalla viimeisessä pudotuspelipaikassa. Lokeilla on takanaan back-to-back-ottelut Kataja Basketia vastaan, joista molemmista stadilaisille tappio, joten kotijoukkuettakin hiukoo varmasti.


Viidellä vahvistuksella operoiva Seagulls vielä otteluaamuna arpoo Tyler Thorntonin (8,4/3,5/4,8) ja Jalen Jacksonin (13,1/2,6) välillä, mutta varmasti kokoonpanossa ovat edellisottelussa Näätiä pahasti kurittanut Juwan Staten (16,2/2,5/4,7), Christopher Ortiz (16,8/5,9) ja Wayne Blackshear (17,7/4,7).


Suomalaispelaajat kuitenkin tekevät Seagullsista erityisen mielenkiintoisen joukkueen. 37-vuotias Tuukka Kotti (15,0/9,6/2,6) ja Timo Heinonen (6,3/1,8) ovat teräsmiehiä, jollaisia Suomen kamaralla on harvoin nähty. Alex Vaenerberg (4,0/2,1/2,4) tuo taattua virtaa pelinrakenteluun, kun taas Ricky Waxlax (5,5/3,4) on 19-vuotiaana noussut yhdeksi helsinkiläistä avainpelaajaksi.


Huhujen mukaan Alakulman omat supersankarit eivät ole järjestämässä fanimatkaa Helsinkiin, mutta Suomen etevimmän rytmiorkesterin soitosta pääsee nauttimaan viikonlopun fanimatkalle Kauhajoelle. Näädät suosittelee Alakulman matkassa kulkemista.Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.