top of page

Näädät liihottaa Seagullsin vieraaksi Stadiin


BC Nokia matkustaa tänä:än keskiviikkona 9.1. Helsinkiin, kun Näädät kohtaa vierasottelussa Helsinki Seagullsin kello 18:30. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä.


Tuoreessa muistissa on varmasti joukkueiden joulukuun alkupuolen välinen ottelu, jossa Seagulls läväytti taululle ensimmäisen kymmeneen minuuttiin 44 pistettä ja jylläsi 75-118-voittoon Nokian palloiluhallille.


– Viimeksi saatiin Seagullsilta oppitunti, joten asenteesta ei luulisi jäävän kiinni. Ehjä 40 min niin voidaan taistella voitosta, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Lokkia siis riittää kynittäväksi. Kun Näädät (10 voittoa, 10 tappiota) on sarjataulukossa viidentenä, niin heikko alkukausi pitää Seagullsin kahdeksannella sijalla viimeisessä pudotuspelipaikassa. Lokeilla on takanaan back-to-back-ottelut Kataja Basketia vastaan, joista molemmista stadilaisille tappio, joten kotijoukkuettakin hiukoo varmasti.


Viidellä vahvistuksella operoiva Seagulls vielä otteluaamuna arpoo Tyler Thorntonin (8,4/3,5/4,8) ja Jalen Jacksonin (13,1/2,6) välillä, mutta varmasti kokoonpanossa ovat edellisottelussa Näätiä pahasti kurittanut Juwan Staten (16,2/2,5/4,7), Christopher Ortiz (16,8/5,9) ja Wayne Blackshear (17,7/4,7).


Suomalaispelaajat kuitenkin tekevät Seagullsista erityisen mielenkiintoisen joukkueen. 37-vuotias Tuukka Kotti (15,0/9,6/2,6) ja Timo Heinonen (6,3/1,8) ovat teräsmiehiä, jollaisia Suomen kamaralla on harvoin nähty. Alex Vaenerberg (4,0/2,1/2,4) tuo taattua virtaa pelinrakenteluun, kun taas Ricky Waxlax (5,5/3,4) on 19-vuotiaana noussut yhdeksi helsinkiläistä avainpelaajaksi.


Huhujen mukaan Alakulman omat supersankarit eivät ole järjestämässä fanimatkaa Helsinkiin, mutta Suomen etevimmän rytmiorkesterin soitosta pääsee nauttimaan viikonlopun fanimatkalle Kauhajoelle. Näädät suosittelee Alakulman matkassa kulkemista.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page