top of page

Näädät kesälomille – Seagulls vei puolivälieräsarjan puhtaasti 3-0


BC Nokian Korisliiga-kausi 2022-23 päättyi Töölön Kisahallissa, kun Helsinki Seagulls eteni välieriin voittamalla puolivälieräsarjan 3-0. Stadilaiset voittivat kolmannen ottelun 101-74 (41-33).


Näädät pysyi rinnalla toisella neljännekselle asti, mutta sen jälkeen Seagulls sai revittyä eron kahdeksaan pisteeseen puoliajalle. Helsinkiläiset ratkaisivat pelin lopullisesti kolmannella neljänneksellä, jonka Seagulls vei 31-18.


Seagulls vei koko puolivälieräsarjan puhtaasti 3-0.


– Jos mennään koko ottelusarjaan, niin ei meillä paljoa ole nokkaan koputtamista. Kyllähän Seagulls oli ihan selkeästi parempi. Ajoittain pystyimme haastamaan, niin ei tämä täysin läpihuutosarja ollut, BC Nokian Antero Lehto kommentoi.


– Tietyllä tavalla tämä sarja kuvasi meidän koko kautta. Välillä pystymme pelaamaan todella hyvin. Kun taas tulee huono hetki, niin monttu on aika syvä. Sieltä ylös kampeaminen on tosi energiaa syövää ja raskasta.


Helsinkiläisten kokoonpanon leveydestä kertoo paljon, että peräti kuusi Seagulls-pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille: Rene Rougeau (16/5/5 riistoa), Okko Järvi (16/5), Jeffrey Carroll (14/2), Lassi Nikkarinen (13/2/7 syöttöä), Zena Edosomwan (11/10) ja Timo Heinonen (10/1).


– Parempi joukkue voitti ottelun ja tämän puolivälieräsarjan. Onnittelut Seagullsille. He ovat hyvä koripallojoukkue ja haluan toivottaa paljon onnea heille jatkoon, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Näätien pisteistä vastasivat Johnathan Stove (18/5), Alan Herndon (17/9), Ryan Batte (14/2) ja Antero Lehto (13/2/5 syöttöä).Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page