Näädät kellisti niskaotteella hallitsevan Suomen mestarin Karhun


BC Nokia nappasi ehkä kovimman mahdollisen päänahan Korisliigassa, kun Näädät katkaisivat kotikentällään Kauhajoen Karhu Basketin kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken 81-72 (42-30).


Duunia, kolhuja ja kamppailuja. Nokian palloiluhallin parketilla nähtiin joukkue isolla J:llä, jossa pistetilastoissa ei välttämättä valtavasti kukaan erotu, mutta jokainen tuo oman kortensa kekoon yhteisen tavoitteen eteen.


Ennen kaikkea se näkyi tiistai-iltana levypalloissa, jotka Näädät veivät ylivoimaisesti 50-33. Hyökkäyslevypalloja taas nokialaisten käpäliin tarttui peräti kaksikymmentä.


Näin meidän pitää pelata, jos haluamme menestyä. Meillä ei ole yhtään pelaajaa, joka on suuri tähti, joten meidän pitää pelata lujempaa kuin kukaan muu. Tämä oli koko idea, kun rakensimme joukkuetta ja tänään näki, mihin parhaimmillamme pystymme. – Greg Gibson


Kaksinkertaista Suomen mestaria ei kaikesta huolimatta noin vain karisteta. Läpi ottelun Karhu heilui kymmenen pisteen hujakoilla ja pääsi prässinsä myötä päätöshetkillä vielä hetkeksi neljään pisteeseen, mutta Stacy Davisin korit pitivät vieraat takana.


Eniten pisteitä kotijoukkueelta säkittivät Demarcus Holland (12/6/5 syöttöä), Stacy Davis (11/8) ja loistavaa kautta pelaava Daniel Dolenc (19/8). Yksittäisiä loistopätkiä nähtiin mm. Shawn Hopkinsilta (4/2), Michael Besselinkiltä (3/3) ja Lassi Nikkariselta (7/1).Ladarius Tabb (9/10) haki irtopalloja sydämensä kyllyydestä. Vaikka tilastoissa Tabbille merkittiin ”vain” kuusi hyökkäyslevypalloa, niin Karhu Basket -valmentaja Janne Koskimieskin mainitsi, että niitä tuntui ainakin vierasleirissä kertyneen enemmänkin.


Emme hankkineet Tabbia tekemään tänne pisteitä, vaan taistelemaan irtopalloista. Sitä hän tänään teki. – Greg Gibson

Karhu Basketin parhaat pistemiehet ottelussa olivat Samuel Givens (15/4), Evan Yates (13/9) ja Cameron Jones (11/4/7 syöttöä).


Seuraavaksi Nokialle saapuu lisää pohjanmaalaisia, kun perjantaina 29.11. Näädät pelaa jälleen kotiottelun, jossa vieraaksi tulee Lapuan Kobrat.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
Adidas-Logo-6-copy.png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 BC Nokia Näädät Oy.