top of page

Näädät hakee kahden pelin mittaisen tappioputkensa katkaisemista Lahdessa


BC Nokian Korisliiga-ottelut alemmassa jatkosarjassa jatkuvat lauantaina 11.2. klo 18:00 Lahti Energia Areenalla, jossa vastaan tulee Lahti Basketball. Näädät hakee katkaisua kahden ottelun mittaiselle tappioputkelleen.


Missä mennään?


Suurin osa joukkueista on nyt pelannut nyt alemmassa jatkosarjassa kolme ottelua ja Näädät (12 voitttoa, 13 tappiota) on vieläkin hyvissä asetelmissa toisena – kiinni pudotuspelipaikassa – vaikka kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin.


Lahti Basketball on taas pari pykälää alempana neljäntenä 9 voitolla ja 16 tappiolla. Hännillä on mielenkiintoinen tilanne, kun Korihait (8/17) nousi putoamisviivan yläpuolelle, jonne tippui Tapiolan Honka (7/19).


Lahti Basketball


Siitä on jo noin pari kuukautta, kun Lahti Basketball antoi potkut Pieti Poikolalle ja komennon joukkueessa otti alunperin väliaikaisesti belgialainen Tom Cooman, joka sittemmin ilmoitettiin vetävän päävalmentajana koko kauden lävitse.


Lokakuun lopusta joulun tienoille Lahti hävisi kymmenen ottelua putkeen, kunnes voittohana aukesi joulun välipäivinä. Nyt alemmassa jatkosarjassa lahtelaiset ovat pelanneet kolme ottelua, joista ensimmäinen päättyi tappioon, mutta kaksi viimeisintä Lahti on päässyt juhlimaan voittoa. Ensin kaatui Tapiolan Honka, sitten Kobrat.


Lahden tehokkaimpiin pelaajiin tällä kaudella ovat kuuluneet tripla-tuplakone Chris Clarke (19,2/14,9/8,6), Devon Thomas (17,5/4,6/4,6) ja Michael Ertel II (18,0/4,3).


Missä ja miten?


  • Lahti Basketball – BC Nokia, la 11.2.2023 klo 18:00 @ Lahti Energia Areena

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page