top of page

Lupaava Michael Besselink liittyy Näätiin


Porvoon Tarmossa hurjia lukemia Divari A:ssa kaudella 2017/18 takonut 198-senttinen Michael Besselink, 20, liittyy BC Nokian Korisliiga-joukkueeseen.


Besselink on jo pitkään kuulunut ’99-ikäluokkansa kirkkaimpiin suomalaislupauksiin, josta osviittaa antoi hänen 18-vuotiaana pelaamansa mieletön 16,3 pisteen, 5,2 levypallon ja 2,7 syötön kausi.


Besselink lähti lukiovuosien jälkeen Atlantin taakse yliopistoon. Hän vaihtoi yliopistonsa Maristista Binghamptoniin, mutta vietti redshirt-vuoden loukkaantumisen vuoksi. Kuluvan NCAA-kauden kynnyksellä Besselink päätti keskittyä kokonaan koripalloon ja palasi Suomeen etsimään ammattilaisjoukkuetta Euroopasta.


Besselink harjoitteli Näätien kanssa jo viime viikolla ja liittyy nyt lopullisesti nokialaisten vahvuuteen.


Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy tekemään monta asiaa hyvin ja hänellä on korkea koripalloälykkyys. – Greg Gibson

Besselink jatkaa samaa Gibsonin teemaa, jossa Näätien joukkueeseen kerätään nälkäisiä nuoria suomalaispelaajia, jotka hakevat läpimurtoaan pääsarjatasolla.


Michael ei ole pelannut viimeiseen 15-16 kuukauteen, joten hänellä on janoa päästä näyttämään kykynsä. Ennen kaikkea hän on joukkuepelaaja, mitä etsimme ensisijaisesti. – Greg Gibson

Wartti Basket -kasvatti valittiin vuonna 2016 Basketball Without Borders -leirille, jonne kutsuttiin Euroopan parhaat koripallolupaukset. Besselinkin ja Näätien välinen sopimus kattaa kuluvan kauden ja sisältää ensi kaudesta joukkueoption.


Näädät pelaa seuraavan kerran tiistaina 19.11. Nokian palloiluhallissa, kun vieraaksi saapuu Korisliigan sarjanousija Lahti Basketball.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page