Lupaava Jalek Felton Näätiin, Hudsonin try-outia ei jatketa


BC Nokia on tehnyt pelaajasopimuksen Olimpija Ljubljanasta siirtyvän 191-senttisen Jalek Feltonin, 20, kanssa. Samalla Näädät tiedottaa, että Johnathan Hudsonin try-outia ei jatketa.


Lukion päätyttyä '98-syntynyt Felton oli ESPN:llä rankattu viiden tähden lupaukseksi ja ikäluokkansa 28. parhaaksi pelaajaksi. Suuren lupauksen tie vei suureen kouluun, kun Felton liittyi maineikkaan North Carolinan yliopiston vahvuuteen kaudeksi 2017/18.


North Carolinassa Felton ehti pelata 22 ottelua 2,9 pisteen, 0,9 levypallon ja 1,6 syötön keskiarvoilla. Julkistamattomista syistä kauden puolessa välissä hänen pelinsä keskeytettiin yliopiston toimesta.


NBA-pelaaja Raymond Feltonin siskonpoika ei enää palannut North Carolinaan kuluvaksi kaudeksi, vaan solmi kesällä ammattilaissopimuksen Olimpija Ljubljanan kanssa. Slovenian pääsarjassa Felton pelasi kaksi ottelua kirjaten keskimäärin 5,5 pistettä, 1,0 levypalloa ja 1,0 syöttöä 16,0 minuutissa.


– Kun seurajohto kysyy, että haluaisitko valmentaa NBA-potentiaalin omaavaa nuorukaista, niin kyllä siinä valmentajana innostuu erittäin mielenkiintoisesta mahdollisuudesta, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo.


– Jos haluamme antaa itsellemme mahdollisuuden pudotuspeleissäkin otteluita voittaa, niin tarvitsemme x-factoria, jolla on potentiaali ratkoa pelejä jopa Korisliigan huippujoukkueita vastaan. Tässä tilanteessa meillä oli mahdollisuus tälläiseen "high-risk, high-reward" -ratkaisuun ja nyt ei ainakaan mielenkiintoa tule keväästä puuttumaan!

Felton päätyi Nokialle saman agenttitoimiston kautta kuin Vincent Council, jonka kehitykseen he olivat erittäin tyytyväisiä.


– Jalek on uskomaton talentti, jolla on suuri potentiaali pelaajana. Meille tärkeää on, että lahjakas pelaaja päätyy oikeanlaiseen ympäristöön. Me uskomme, että BC Nokia ja Ville Tuominen pystyvät antamaan Jalekille eväät maksimoida potentiaalinsa ja saada hänen ammattilaisuransa käyntiin, Entersport Managementin Reed Nopponen kommentoi.


Felton saapuu Suomeen viikonlopun aikana ja hänen sopimuksessaan on kuukauden koeaika.


Johnathan Hudsonin try-out päättyi viime sunnuntaina ja sopimusta ei jatketa. Hudson ehti pelata Näädissä yhdeksän ottelua 13,9 pisteen, 4,2 levypallon ja 8,0 syötön keskiarvoilla.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.