top of page

Loppukiri jäi siihen – Kouvot syöksi Näädät alempaan jatkosarjaan


BC Nokian runkosarjan loppukiri sai päätöksensä Kouvolassa, kun sarjakakkoseksi kivunnut Kouvot voitti Näädät 110-79 (53-38). Näädät sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi ja taistelee pudotuspelipaikasta alemmassa jatkosarjassa.


Kouvot repäisi kaksinumeroisen johdon juuri ennen puoliaikaa, eikä Näädillä lopulta ollut eväitä kamppailla voitosta. Kouvot vei jokaisen neljänneksen nimiinsä, joten paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä.


Tappio tarkoittaa, että Näädät jatkaa alemmassa jatkosarjassa, josta kaksi joukkuetta etenee pudotuspeleihin.


Ei se ollut vain tämä peli minkä takia emme päässeet ylempään jatkosarjaan vaan aloitimme kauden huonosti. Tavoitteemme on nyt parantaa peliämme ja taistella paikka pudotuspeleihin. – Greg Gibson

Kouvojen ykköstykki oli ensimmäisen Korisliiga-ottelunsa pelannut Billy Boyd III, joka siirtyi Divisioona A:n Äänekosken Huimasta Kouvolaan. Boyd takoi peräti 33 pistettä ja heitti kolmosensa 8/12. Boydin lisäksi Kouvoilta Amir Hinton (32/14) oli oivalla pelipäällä.


Näädiltä kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Steven Haney (17/2), Antero Lehto (13/1), Tevaun Kokko (13/1), Max Besselink (12/6) ja Kahron Ross (12/7/11 syöttöä). Arnaldo Toron saldo oli 8 pistettä ja 22 (!) levypalloa.


Alemman jatkosarjan otteluohjelma julkaistaan tuoreiden tietojen mukaan maanantaina.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page