top of page

Lahti Basketball väänsi niukan voiton Näädistä Nokialla


BC Nokia kärsi Korisliigassa kotitappion, kun Näädät hävisi Nokian palloiluhallissa Lahti Basketballille 74-76 (39-36). Näädät aloitti kautensa kolmella peräkkäisellä voitolla, mutta nyt takki on kääntynyt ja alla on kolme peräkkäistä tappiota.


Ottelu lähti kääntymään päätösneljänneksellä vierasjoukkueelle. Vaikka Näädillä oli etsikkoaikansa, niin loppukiriltä loppui aika kellosta. Läpi koko 40 minuutin nokialaiset sortuivat menetyksiin, joista kertyi 21 kappaletta, minkä lisäksi lahtelaisten 14 hyökkäyslevypalloa satuttivat.


– En tiedä montako menetystä meillä oli, varmaan 30. Ei sellaisella määrällä voi voittaa peliä. Meillä on ollut muissakin peleissä paljon, niin siihen pitää keskittyä, että pidetään pallosta parempaa huolta, Niko Mattila kommentoi ottelun jälkeen.– Näytimme sisua ajoittain, mutta emme tarpeeksi. Heillä oli paljon enemmän hyökkäyslevypalloja ja pallonhallintoja. Meidän pitää pelata näillä osa-alueilla paremmin: voittaa 50/50-pallot; pitää huolen, että vastustaja saa vain yhden heiton; ja pitää parempaa huolta pallosta, Näätien apuvalmentaja Tanner Massey kommentoi.


Nokian parhaimpiin pistemiehiin lukeutuivat Johnathan Stove (29/2), Alan Herndon (13/6/4 torjuntaa) ja Xavier Ford (11/6). Lahden pistekolmikko oli Erik Sajantila (15/5/4 syöttöä), Michael Ertel (15/2) ja Karl Gamble (13/4).


Näädillä on edessään viikon mittainen tauko, jonka päätteeksi nokialaiset matkustavat Tero Vasellin valmentaman Korihaiden vieraaksi perjantaina 28.10.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page