top of page

Ladies Nightissa Karhu etevämpi, Näädät Joensuuhun perjantaiksi


Nokian palloiluhallilla pidetty Ladies Night -teemaottelu päättyi hallitsevan Suomen mestarin Karhu Basketin 66-88 (36-44) -voittoon BC Nokiasta. Näädät pelaa seuraavan kerran jo huomenna perjantaina Joensuussa Kataja Basketia vastaan.


Ensimmäisen puoliajan Näädät oli pelin päällä ja taistelivat rintarinnan Karhun kanssa, joka kuuluu tälläkin kaudella Suomen mestarin kandidaattijoukkoon. Varsinkin Aapeli Alanen (10/6) taisteli antaumuksella jokaisesta tilanteesta ja Niko Mattila (5/3) tavaramerkkipuolustus piti vieraiden maestro Bojan Sarcevicin (11/5/5 syöttöä) aisoissa.


Muutama nukahdus käänsi puoliajalle Kauhajoen kahdeksan pisteen johtoon ja kolmannella neljännekselle parketille asteli ärsytetty Karhu, joka toteutti molemmissa päissä kuten Suomen mestarin kuuluukin.


Vieraat vetivät eron ripeästi lähemmäksi kahtakymmentä. Näädät sai energiapiikin vaihtopenkiltä Antti Ahosen (2/1) pelatessa muutaman mainion minuutin, mutta loppukiri tyrehtyi jo ennen alkamistaan.– Taisimme hävitä ottelun jo kolmannella neljänneksellä, kapteeni Dragan Labovic sanoi ottelun jälkeen.


– Se iloisuus, joka oli aistittavissa Seagullsia vastaan loisti tänään poissaolollaan. Kyllä se hyvä mieli pitäisi säilyttää, vaikka kaveri rokottaa ja ottaa pienen runin. Varsinkin kun vastassa on hallitseva mestari ja joukkue, joka on todella lähellä uusimassa mestaruuttaan, päävalmentaja Tero Vasell kertoi.


Alasen lisäksi Näätien pisteidentekijöinä kunnostautuivat Sean O'Mara (15/9), Juan Davis Jr. (12/3), Jalek Felton (11/2/9 syöttöä) sekä Labovic (9/4). Karhulta taas loistivat Christopher McKnight (26/8) ja Gregory Mangano (24/10).Näädät perjantaina kohti Joensuuta


Kauaa Näädillä ei ole aikaa tappiota murehtia, kun jo perjantaina nokialaiset matkustavat kohti Joensuuta kohtaamaan viimeistä kertaa runkosarjassa Joensuun Kataja Basketin 8.3. kello 18:30 Joensuun Urheilutalolla.


Joensuussa on ollut tuttu meininki läpi kauden. Europelit ovat vaatineet veronsa alkukaudesta, mutta viimeistään helmikuun kolkutellessa Kataja on äitynyt vireeseen. Viimeisestä kymmenestä ottelusta Kataja on napannut sarjapisteet nimiinsä kahdeksan kertaa.


Katajan vaarallisimmat pelaajat ovat 35 pistettä viikonloppuna Karhun kuonoon mättänyt Topias Palmi (18,2/6,0), Daniel Mullings (15,9/7,7), Ilari Seppälä (13,4/2,9/5,2) sekä kymmenen pelin perusteella jo nappiosumaksi luettava uudempi vahvistus Adrian Diaz (14,0/4,3).


Elisa Viihde siis tulille kello 18:30. Seuraavan kotiottelunsa Näädät pelaa reilun viikon päästä lauantaina 16.3.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page