top of page

Ladies Night: Vireessä oleva Karhu Näätien vieraaksi


BC Nokian Korisliiga-joukkue juhlii naistenpäivää etuajassa 6.3. Nokian palloiluhallilla, kun Näätien vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari Karhu Basket.


Sarjataulukon toisella sijalla olevat kauhajokiset ovat vertyneet oivaan vireeseen vuodenvaihteen jälkeen, kun Karhu on pelannut tusinallisen otteluita, joista joukkue on hävinnyt vain yhden. Sekin tappio tuli sarjataulukon ykkösenä majailevalle Salon Vilppaalle.


Näädillä taas on allaan ensimmäinen ottelu tuoreen päävalmentajana Tero Vasellin johdolla, kun sunnuntaina nähtiin pelaamisesta nautiskeleva nokialaisryhmä. Näädät piti kolme neljännestä ottelua hallussaan Helsinki Seagullsia vastaan, mutta stadilaiset venyivät ohitse päätösneljänneksellä.


– Jälleen päästään kotiyleisön eteen ja pyritään jatkamaan siitä, mihin jäätiin viime pelissä 30 minuutin kohdalla, eli yhdessä tekemiseen ja pelistä nauttimiseen. Tätä teemaa pyrimme toteuttamaan tällä kertaa koko 40 minuutin ajan. Oman haasteensa tähän luo erinomaisessa iskussa oleva Karhu. Toivotaan kotiyleisöltä samaa tukea kuin sunnuntaina, Vasell kommentoi.


Kauhajoen virettä ei ole edes hidastaneet loukkaantumiset, kun keskiviikkona helmikuun pelaajaksi valittu Okko Järvi (13,2/3,5) ja Korisliigan parhaimpiin vahvistuksiin kuuluva Rene Rougeau (15,1/7,3/3,4) ovat GTD-listoilla epävarmoina loukkaantumisten johdosta. Jos Rougeau on ulkona, niin Karhu nostaa kokoonpanoonsa Marvin Singleton Jr:n (7,4/3,3).


Vahvistusosaston pelottavin on kuitenkin isojen pelien mies Gregory Mangano (18,1/7,7), joka pelaa ilahduttavasti jo kolmatta kauttaan Karhussa. Loput vahvistusnelikosta muodostavat Cameron Jones (19,4/5,0/4,3) ja sunnuntaina ensimmäisen Korisliiga-ottelunsa pelannut Christopher McKnight (14,0/8,0). Ja, totta kai, Karhun kapellimestarina toimii maestro Bojan Sarcevic (9,8/4,3/5,4).


Suomalaisosastolla, jos Järvi puuttuu kokoonpanosta, Karhu on hiukan kapeampi kuin mestaruusvuotenaan. Jumppa Niskanen (4,9/4,0) tuo urheilullisuutta ja Mikael Laihonen (2,4/2,0) tuuraa sentterin paikalla, mutta Eero Innamaa (1,1/0,4) on pelannut lähinnä hajanaisia minuutteja.


Ladies Night


Ottelussa Näädät juhlii naistenpäivää etuajassa. Palloiluhallin lipunmyynnissä pelipäivänä 17:30 lähtien sata ensimmäistä naista pääsevät sisään veloituksetta. Samaan aikaan alkaa myös kakku- ja kahvitarjoilut sadalle ensimmäiselle naiselle tai niin kauan, kun kakkua riittää. Kakkukahvit tarjoaa Café Hinttala.


Tapahtuman teeman mukaisesti BC Nokia pelaa ottelun ainutkertaisissa pinkeissä peliasuissa. Pelipaidat huutokaupataan ottelun jälkeen ja myyntivoitot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle.


Lipunmyynti tuttuun tapaan osoitteessa Tiketti.fi/BCNokia. Lisäksi toimiston ennakkomyynti palvelee tiistaina 5.3. klo 9-16.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page